Υλικά:
1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης
1 φλιτζάνι γάλα (αγελαδινό ή φυτικό)
½ φλιτζάνι στραγγιστό ή φυτικό γιαούρτι
1 μήλο τριμμένο ή ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μέλι ή σιρόπι σφενδάμου
½ κ.γ. κανέλα
Μια πρέζα μοσχοκάρυδο
1 κ.σ. chia seeds (προαιρετικά)
Σταφίδες ή καρύδια για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη βρώμη, το γάλα, το γιαούρτι, το γλυκαντικό, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και, αν θέλουμε, τους σπόρους chia. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Προσθέτουμε το μήλο και αναδεύουμε ξανά.
Μοιράζουμε το μείγμα σε δύο βαζάκια ή δοχεία που κλείνουν καλά και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες, ιδανικά από το βράδυ μέχρι το πρωί. Όταν έρθει η ώρα του πρωινού, προσθέτουμε σταφίδες ή καρύδια και απολαμβάνουμε.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ