Υλικά:
30 γρ. βούτυρο
90 γρ. μαύρη σοκολάτα κουβερτούρα
1 μεγάλο αυγό
30 γρ. ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
Εκτέλεση:
Ξεκινήστε χτυπώντας τα ασπράδια με τη ζάχαρη, μέχρι να σχηματιστεί μια σφιχτή και γυαλιστερή μαρέγκα. Αυτή είναι που θα χαρίσει στο κέικ την ανάλαφρη υφή του.
Σε ξεχωριστό μπολ, χτυπήστε τους κρόκους μαζί με το μέλι μέχρι να αφρατέψουν και προσθέστε τη λιωμένη σοκολάτα.
Ενσωματώστε απαλά τη μαρέγκα στο σοκολατένιο μείγμα, με κινήσεις από κάτω προς τα πάνω, ώστε να μη χαθεί ο όγκος.
Μεταφέρετε το μείγμα σε κατάλληλο ταψάκι και ψήστε στο air fryer στους 160°C για περίπου 18 λεπτά.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ