Υλικά:
500 γρ. σπαγγέτι Νο 6
8 φέτες προσούτο, κομμένες στη μέση
4 μπάλες φρέσκια μοτσαρέλα, κομμένες στα δύο
2 κλωνάρια σέλερι, ψιλοκομμένα
Μισό λεμόνι σε λεπτές ροδέλες
4 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα μαγειρεύουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Μόλις είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε και τα επιστρέφουμε στην κατσαρόλα, απομακρυνόμενοι από τη φωτιά.
Προσθέτουμε το προσούτο, τη μοτσαρέλα, το σέλερι, το λεμόνι και το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να λιώσει ελαφρώς η μοτσαρέλα και να ενωθούν οι γεύσεις.
Μοιράζουμε στα πιάτα και σερβίρουμε αμέσως, όσο τα ζυμαρικά είναι ακόμα ζεστά.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/11
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom