Υλικά:
1 κομμάτι φοκάτσια (15x10 εκ.)
50 γρ. πέστο βασιλικού
20 γρ. προσούτο σε λεπτές φέτες
125 γρ. φρέσκια βουβαλίσια μοτσαρέλα
20 γρ. ντοματίνια ψητά
10 γρ. ρόκα baby
Ανθός αλατιού
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τη φοκάτσια στη μέση οριζόντια.
Στην κάτω φέτα απλώνουμε το 1/3 από το πέστο.
Προσθέτουμε το μισό προσούτο και από πάνω απλώνουμε τη μοτσαρέλα κομμένη σε κομμάτια.
Πασπαλίζουμε τη μοτσαρέλα με αλάτι και πιπέρι και συνεχίζουμε με το δεύτερο 1/3 από το πέστο.
Προσθέτουμε τα ψητά ντοματίνια, το υπόλοιπο προσούτο και τη ρόκα.
Ολοκληρώνουμε με το υπόλοιπο πέστο και σκεπάζουμε με την πάνω φέτα της φοκάτσιας.
Σερβίρουμε αμέσως.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ