Τι αξίζει να δοκιμάσετε στη σχάρα
Μπέργκερ με μελιτζάνα, κασέρι και καραμελωμένα κρεμμύδια
Μια πρόταση διαφορετική, που θυμίζει γεύσεις καπονάτας. Η μελιτζάνα συνδυάζεται υπέροχα με το λιωμένο κασέρι και τα γλυκά κρεμμύδια, δημιουργώντας ένα χορταστικό και νόστιμο μπέργκερ.
Παντζιανέλα με ψητό ψωμί και ροδάκινα
Η παραδοσιακή ιταλική σαλάτα αποκτά καλοκαιρινή διάσταση με φρυγανισμένο ψωμί, ζουμερά ροδάκινα και αρωματικό βασιλικό. Μια δροσερή και πρωτότυπη επιλογή.
Rib eye ή ταλιάτα με σάλτσα Salmoriglio
Η σισιλιάνικη σάλτσα, ελαφριά και αρωματική, θυμίζει λαδολέμονο και δίνει ιδιαίτερη ένταση στα ψητά κρέατα. Στο rib eye προσφέρει ισορροπία ανάμεσα στη λιπαρότητα του κρέατος και τη φρεσκάδα της σάλτσας.
Παϊδάκια κοτόπουλου με σάλτσα piri-piri
Καυτερή και πικάντικη, η σάλτσα αυτή με πιπεριά Φλωρίνης, μπούκοβο και πάπρικα απογειώνει τα παϊδάκια κοτόπουλου, χαρίζοντας τους πλούσια γεύση και ένταση.
Αρμένικα κεμπάπ με σαλάτα εσμέ και γιαούρτι
Τα κεμπάπ γίνονται πιο νόστιμα με τη χρήση φρέσκων μυρωδικών, ενώ συνδυάζονται ιδανικά με γιαούρτι και την πικάντικη σάλτσα ντομάτας εσμέ. Μια παραδοσιακή συνταγή με άρωμα Ανατολής.
Σαλάτα καλαμποκιού με φέτα και σκόρδο
Διαφορετική από τις συνηθισμένες σαλάτες, συνδυάζει τη γλυκιά γεύση του καλαμποκιού με την αλμύρα της φέτας και το άρωμα του σκόρδου. Μπορεί εύκολα να εμπλουτιστεί με επιπλέον υλικά της επιλογής σας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ