Κοινωνία

Νέα Στύρα: Τι ανέφερε στην απολογία του ο πλοίαρχος για την προσάραξη του φέρι μποτ

στυρα
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στην απολογία του ο πλοίαρχος του φέρι μποτ που την Τρίτη (5/6) προσάραξε σε ξέρα στα Νέα Στύρα υποστήριξε πως «κόλλησαν τα πηδάλια του πλοίου» ενώ ο ίδιος τόνισε πως δεν είδε την ξέρα

Το φέρι μποτ «Παναγία Παραβουνιότισσα» προσάραξε σε ξέρα λίγο μετά την αναχώρησή του από τα Νέα Στύρα, με τον πλοίαρχο να ισχυρίζεται ότι «κόλλησαν τα πηδάλια» και ότι δεν είδε την ξέρα.

Στην απολογία του ο πλοίαρχος του φέρι μποτ που την Τρίτη (5/8) προσάραξε σε ξέρα στα Νέα Στύρα υποστήριξε πως «κόλλησαν τα πηδάλια του πλοίου» ενώ ο ίδιος τόνισε πως δεν είδε την ξέρα.

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία εξετάζει δύο σενάρια: είτε αποκόλληση και ρυμούλκηση του πλοίου στα Νέα Στύρα για εκφόρτωση των οχημάτων, είτε μεταφόρτωσή τους σε άλλο φέρι στα ανοιχτά, στο σημείο του ατυχήματος.

Ωστόσο, καμία λύση δεν έχει εγκριθεί από το Λιμεναρχείο, καθώς αναμένεται η αυτοψία από καταδυτικό συνεργείο.

Παράλληλα, ερωτήματα προκύπτουν για τα δέκα λεπτά καθυστέρησης στην ενημέρωση των Αρχών, καθώς η πρώτη ειδοποίηση για το περιστατικό προήλθε από πολίτη και όχι από τον πλοίαρχο.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία