Υλικά:
1 ντομάτα, σε ροδέλες
1 καυτερή πιπεριά, σε φέτες
200 γρ. φέτα
100 γρ. τριμμένο γκούντα
Μπούκοβο (προαιρετικά)
Ρίγανη
Εκτέλεση:
Κόψτε την ντομάτα και την πιπεριά σε λεπτές φέτες.
Σε ένα πήλινο ή πυρίμαχο σκεύος τοποθετήστε λίγη ντομάτα στον πάτο.
Από πάνω βάλτε τη φέτα, άλλη μια στρώση ντομάτας, έπειτα την πιπεριά και τέλος το τριμμένο γκούντα.
Πασπαλίστε με μπούκοβο (αν το προτιμάτε πικάντικο), ρίγανη και λίγο ελαιόλαδο.
Σκεπάστε με αλουμινόχαρτο και ψήστε στους 200°C σε προθερμασμένο φούρνο (αντιστάσεις) μέχρι να λιώσουν καλά τα τυριά.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ