Υλικά:
200 ml πλήρες γάλα
200 γρ. πλήρες γιαούρτι
50 γρ. βούτυρο αγελάδος Lurpak
150 γρ. ψιλό σιμιγδάλι
400 γρ. κατεψυγμένο και στραγγισμένο σπανάκι
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
200 γρ. φέτα
1 κ.γ. baking powder
1/2 κ.γ. αλάτι
2 κ.σ. άνηθο ή μαϊντανό
Πιπέρι κατά βούληση
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε το γάλα, το γιαούρτι, το λιωμένο βούτυρο, το αλάτι και το πιπέρι με το σύρμα.
Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και το baking powder και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε το σπανάκι (που έχουμε ξεπαγώσει και ψιλοκόψει), το κρεμμυδάκι και τον άνηθο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Τέλος, προσθέτουμε τη φέτα, σπάζοντας την με τα χέρια σε μικρά κομμάτια. Ανακατεύουμε μια τελευταία φορά και αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για 15 λεπτά.
Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180°C (με αέρα) για περίπου 30 λεπτά.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ