μπουγι
2 τρόποι που μπορείς να κάνεις το μπουγιουρντί στο φούρνο για να διαλέξεις αυτόν που σου ταιριάζει καλύτερα!

Το μπουγιουρντί στο φούρνο αποτελεί μια από τις πιο λαχταριστές και εύκολες συνταγές της ελληνικής κουζίνας, με πλούσια γεύση και ελάχιστο κόπο.

Η συγκεκριμένη πρόταση υπόσχεται την πιο γρήγορη και νόστιμη εκδοχή που έχεις δοκιμάσει ποτέ, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς τρόπους παρασκευής, ώστε να διαλέξεις αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις και τον χρόνο σου.

Μπουγιουρντί στο φούρνο | 1ος τρόπος

  • Σε ένα πήλινο σκεύος βάζουμε 3 ροδέλες ντομάτα, πιπεριά πράσινη, κίτρινη, κόκκινη ψιλοκομμένες,πιπεριά τσίλι, αλάτι, ρίγανη, από πάνω κομμένη σε κυβάκια την φέτα Planteese Greek Sharp (κρατάμε λίγο για από πάνω).
     

  • βάζουμε πάλι 2 ροδέλες ντομάτα, ελαιόλαδο, ρίγανη και μπούκοβο και από πάνω τρίβουμε την υπόλοιπη φέτα Planteese Greek Sharp.
     

  • Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς στον αέρα μαζί με πάνω αντίσταση.
     

  • Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Μπουγιουρντί στο φούρνο | 2ος τρόπος

  • Σε μία λαδόκολλα βάζουμε μια συσκευασία Planteese Greek Sharp και από πάνω προσθέτουμε ντομάτα κυβάκια, πράσινη-κίτρινη-κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια, πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη, ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη, μπούκοβο και μαϊντανό.

  • Κλείνουμε καλά και ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς στον αέρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μερόπη Τζούφη
Μ. Τζούφη: «Να μπει τέλος στη μισθολογική αδικία για τα μέλη ΕΤΕΠ στα Πανεπιστήμια»
Κοινοβουλευτική παρέμβαση για ένταξη στο ενιαίο πανεπιστημιακό μισθολόγιο και αποκατάσταση των ανισοτήτων στο ειδικό προσωπικό των Πανεπιστημίων
Μ. Τζούφη: «Να μπει τέλος στη μισθολογική αδικία για τα μέλη ΕΤΕΠ στα Πανεπιστήμια»