Μετρό: Ανακοινώθηκε ξαφνική στάση εργασίας
INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Προειδοποιητική στάση εργασίας στο μετρό για την άλλη Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου

Ανακοινώθηκε ξαφνική στάση εργασίας στο μετρό για την Παρασκεύη 13 Δεκεμβρίου από τις 21:00 το βράδυ μέχρι την λήξη της βάρδιας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την μη υλοποίηση των δεσμεύσεων της εργοδοσίας προς τους εργαζόμενους, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωσή του το Σωματείο ζητά να λυθεί το ζήτημα με το ανθυγιεινό επίδομα, το οποίο ζητά να περάσει μέσω ΚΥΑ και με αναδρομική ισχύ. Δεύτερο ζήτημα για το Σωματείο είναι η ιδιωτική ασφάλεια και το check up 2.500 εργαζομένων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα χρήματα που απαιτούνται έχουν δεσμευτεί αλλά δεν εκταμιεύονται και οι υπογραφές πηγαίνουν «από μήνα σε μήνα» και «υποσχετικές».

Για τους παραπάνω λόγους οι εργαζόμενοι στο μετρό προχωρούν σε προειδοποιητική στάση εργασίας για την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου από τις 21:00 μέχρι την λήξη της βάρδιας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία
Η αρχαία φράση που λέμε χωρίς να ξέρουμε τι σημαίνει – «Οι καιροί ου μενετοί»
Τι εννοούσαν πραγματικά οι αρχαίοι όταν έλεγαν τη φράση και γιατί παραμένει επίκαιρη μέχρι σήμερα.
Η αρχαία φράση που λέμε χωρίς να ξέρουμε τι σημαίνει – «Οι καιροί ου μενετοί»
ψάρια
Τοξικός κίνδυνος στο πιάτο μας: Ποια ψάρια «κρύβουν» υδράργυρο και ποια είναι ασφαλή
Οι ειδικοί προειδοποιούν – Δες ποια ψάρια να αποφεύγεις και ποια μπορείς να τρως χωρίς φόβο
Τοξικός κίνδυνος στο πιάτο μας: Ποια ψάρια «κρύβουν» υδράργυρο και ποια είναι ασφαλή