grigoropoulos 2021
Nick Paleologos / SOOC
Ποιοι σταθμοί του μετρό θα είναι κλειστοί

Αύριο, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, συμπληρώνονται 16 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, γεγονός που θα προκαλέσει έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυστηρά μέτρα ασφαλείας στην Αθήνα, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων και πορειών για την επέτειο.

Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά, ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Επιπλέον, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής έχει προγραμματίσει ειδικά μέτρα για την καλύτερη διευκόλυνση της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ποιοι σταθμοί του μετρό θα είναι κλειστοί

«Σας ενημερώνουμε, πως με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2024 ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» θα κλείσει στις 9 το πρωί και ο σταθμός «Μοναστηράκι» (Γραμμές 1 & 3) στις 11 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι και εκ νέου στις 5 το απόγευμα. Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση. Οι σταθμοί θα επαναλειτουργήσουν με νεότερη εντολή της ΕΛ.ΑΣ.» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΜΕΤΡΟ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χάπι βιασμού
Κεφαλονιά: Σοκάρει νέα μαρτυρία για τον 26χρονο – «Μου έριξε το χάπι του βιασμού το 2022»
Η τραγωδία της 19χρονης Μυρτούς άνοιξε το στόμα 28χρονης στο Αργοστόλι – Στο μικροσκόπιο των Αρχών η δράση της «συμμαχίας» των τριών συλληφθέντων
Κεφαλονιά: Σοκάρει νέα μαρτυρία για τον 26χρονο – «Μου έριξε το χάπι του βιασμού το 2022»
κουτσούμπας
Καταπέλτης o Κουτσούμπας για ΟΠΕΚΕΠΕ, Τέμπη και υποκλοπές: «Κανένα επικοινωνιακό παιχνίδι δεν σώζει πλέον την κυβέρνηση»
«Οι νέες δικογραφίες για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, επιβεβαιώνουν τη σαπίλα και το μέγεθος της βιομηχανίας ρουσφετιών και εξαγοράς»
Καταπέλτης o Κουτσούμπας για ΟΠΕΚΕΠΕ, Τέμπη και υποκλοπές: «Κανένα επικοινωνιακό παιχνίδι δεν σώζει πλέον την κυβέρνηση»