Αγία Παρασκευή: Πέντε 16χρονοι ξυλοκόπησαν και απειλούσαν ανήλικο μαθητή
Η καταγγελία έγινε από τον πατέρα του ανήλικου στο Τ.Α. Αγίας Παρασκευής με τους αστυνομικούς να διενεργούν προανάκριση για το περιστατικό

Ένα ακόμη περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανηλίκους σημειώθηκε στην Αγία Παρασκευή, όταν ένας πατέρας κατήγγειλε στο ΤΑ της περιοχής ότι ο ανήλικος γιος του έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας από ομάδα πέντε ανηλίκων.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε πλατεία της Αγίας Παρασκευής, όταν το θύμα συνάντησε τους πέντε -με την αδελφή του ενός είναι φίλος- καθώς ήθελαν να του μιλήσουν. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κουβέντας δύο από τους δράστες άρχισαν να του ρίχνουν σφαλιάρες, ενώ άλλος τραβούσε βίντεο.

Οι ανήλικοι δεν σταμάτησαν, όμως, εκεί. Αφού του άρπαξαν το πορτοφόλι, που είχε 12 ευρώ, τον απείλησαν ότι θα τον ξυλοκοπήσουν εάν δεν τους έδινε 350 ευρώ μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου.

Οι δράστες, σύμφωνα με την καταγγελία, του έστελναν μηνύματα ρωτώντας τον αν έχει τα λεφτά και απειλώντας τον ότι αν δεν εμφανιστεί στο ραντεβού θα πάνε σπίτι του. Ο πατέρας του θύματος έσπευσε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν, δίνοντας τα ονόματα των δραστών.

Η καταγγελία έγινε από τον πατέρα του ανήλικου στο Τ.Α. Αγίας Παρασκευής με τους αστυνομικούς να διενεργούν προανάκριση για το περιστατικό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανελλαδικεσ 23.jpg
Πανελλήνιες 2025: Η απόφαση για τις αλλαγές στα Επιστημονικά πεδία
Αναλυτικά όσα ορίζει η απόφαση για τις αλλαγές στα Επιστημονικά Πεδία, που θα ισχύσουν από από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2025
Πανελλήνιες 2025: Η απόφαση για τις αλλαγές στα Επιστημονικά πεδία
Γεύμα
Αυτό συμβαίνει στο σώμα όταν πεινάμε και μυρίζουμε φαγητό
Επιστήμονες στο τμήμα έρευνας του μεταβολισμού του Ινστιτούτου Max Planck, έδειξαν σε πειράματα σε ποντίκια ότι οι προσαρμογές στα μιτοχόνδρια του...
Αυτό συμβαίνει στο σώμα όταν πεινάμε και μυρίζουμε φαγητό