Το DNA του δολοφόνου αναμένεται να δώσει σημαντικά στοιχεία για το θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.
Οι αναλυτές της Ασφάλειας, είναι πεπεισμένοι πως ο δολοφόνος με το μαχαίρι, είναι ανάμεσα στους 98 που συνελήφθησαν όμως αυτό που θέλουν είναι τα στοιχεία που θα βρουν να είναι αδιάσειστα.
Σε αυτό, συνδράμει το γεγονός ότι ο δολοφόνος, άφησε πάνω στον νεαρό οπαδό της ΑΕΚ, το DNA του.
Έτσι, ξεκίνησε μια διαδικασία ταυτοποίησης απο τις αρχές, λαμβάνοντας γενετικό υλικό από όλους τους συλληφθέντες, το οποίο θα συγκριθεί με αυτό που βρέθηκε στα ρούχα και πάνω στον άτυχο νέο από την Ελευσίνα.
Ο δολοφόνος του Μιχάλη, φρόντισε μετά τη δολοφονία του 29χρονου να εξαφανίσει το μαχαίρι το οποίο παρά τις έρευνες της Αστυνομίας δεν βρέθηκε πουθενά.
Την ίδια ώρα λαμβάνουν καταθέσεις από όσους βρίσκονταν στο σημείο ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει και βιντεοληπτικό υλικό.
Τις έρευνες, διεξάγει το τμήμα Καταπολέμησης Αθλητικής Βίας με συνδρομή αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΟΦ: Ανακαλείται παρτίδα του δημοφιλούς αντιβιοτικού Fucidin – Τι επικίνδυνο βρέθηκε στα χάπια
Voucher 2250 ευρώ σε ανέργους με ΚΑΥΑΣ DYPAHS - ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΚΕΚ ΕΔΩ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 1/8
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ