δολοφονία Νέα Φιλαδέλφεια
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ/INTIME SPORTS
Βίντεο-ντοκουμέντο από τα επεισόδια που οδήγησαν στον θάνατο του 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τη διάρκεια οπαδικών επεισοδίων μεταξύ Ελλήνων και Κροατών.

Βίντεο απαθανατίζει κομμάτι των επεισοδίων, ενώ χαρακτηριστικά ακούγεται οπαδός να φωνάζει: «Έτσι γ… η Λεωφόρος».

Το βίντεο

Πληροφορίες αναφέρουν και τη συμμετοχή Ελλήνων οπαδών στα συγκεκριμένα επεισόδια, με τον αστυνομικό αναλυτή Σταύρο Μπαλάσκα να μιλάει για προσυνεννόηση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με συνδέσμους του Παναθηναϊκού.

Βίντεο από τα χθεσινά γεγονότα φέρνει στο φως μερικά από όσα συνέβησαν.

https://streamable.com/n2zw5k?quality=highest

Εισαγγελική παρέμβαση Αρείου Πάγου

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσε ο θάνατος 29χρονου και ο τραυματισμός άλλων οκτώ ατόμων μετά από οπαδικό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός με στοχευμένη παραγγελία της ζητά να ξεκινήσει επείγουσα προκαταρκτική εξέταση υπό την εποπτεία εισαγγελέα εφετών για τη διερεύνηση κάθε πτυχής της υπόθεσης στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθεί η συλλογή όλων των κρίσιμων αποδεικτικών μέσων για να οδηγηθούν οι αρχές άμεσα στον εντοπισμό των δραστών σοβαρών αξιόποινων πράξεων.

Στο νοσοκομείο η μητέρα του 29χρονου

Με έμφραγμα διακομίστηκε στον «Ερυθρό Σταυρό», η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας από χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Σύμφωνα με το lawandorder.gr, η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη κατέρρευσε στο άκουσμα της είδησης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα