Περίσσεψαν αυγά από το Πάσχα και δεν ξέρετε πώς μπορείτε να τα καταναλώσετε με διαφορετικό τρόπο; Ιδού μία εύκολη συνταγή.
Υλικά
- 6 πολύ καλά βρασμένα μεγάλα αυγά
 - 2 κ. σ. θρυμματισμένη φέτα
 - 1 κ. σ. απλό γιαούρτι
 - 1 κ. σ. μαγιονέζα
 - 1 κ. σ. ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα
 - 2 ελιές, χωρίς κουκούτσι και ψιλοκομμένες
 - 1 πρέζα αλάτι και πιπέρι
 - Επιπλέον ελιές, μισοκομμένες και λιαστές ντομάτες σε λεπτές φέτες, προαιρετικά
 
Εκτέλεση
- Κόψτε τα αυγά κατά μήκος στη μέση, αφαιρέστε τους κρόκους και διατηρήστε τα ασπράδια.
 - Σε ένα μικρό μπολ, πολτοποιήστε τους κρόκους. Ανακατέψτε το τυρί, το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, την ψιλοκομμένη ντομάτα, τις ψιλοκομμένες ελιές, αλάτι και πιπέρι
 - Τοποθετήστε τη γέμιση στα ασπράδια των αυγών.
 - Αν θέλετε, με τις επιπλέον ελιές και λιαστές ντομάτες. Τοποθετήστε στο ψυγείο, σκεπάζοντας, μέχρι να σερβίρετε.
 
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
 
 Alfavita Newsroom