Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη
INTIME NEWS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Η καταγγελία του δικηγόρου του μοναδικού επιβάτη που επέζησε από το δεύτερο βαγόνι

Σε καταγγελία προχώρησε ο Γιώργος Μπαρτζώκης, δικηγόρος πολιτικής αγωγής ενός από τους πολυτραυματίες, που ήταν στο δεύτερο βαγόνι και σώθηκε εκ θαύματος μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Ο δικηγόρος επικαλέστηκε πληροφορία από κατοίκους της περιοχής ΟΣΕ Λάρισας και υποστήριξε ότι «την ώρα που έγινε το ατύχημα ακούγονταν τραγούδια και χαρές από το σταθμαρχείο της Λάρισας. Μετά που αναχώρησε το τρένο, μόλις έφυγε από την περιοχή δικαιοδοσίας του σταθμάρχη, άρχισαν οι μουσικές […] Φαίνονταν ότι ήταν σε εύθυμη κατάσταση». Ο δικηγόρος είπε επίσης ότι στον χώρο του σταθμαρχείου την ώρα της τραγωδίας ήταν πολλά άτομα, που θα κληθούν να καταθέσουν.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαρτζώκη, ο πελάτης του σώθηκε καθώς καθόταν στις τελευταίες θέσεις του δεύτερου βαγονιού. «Σώθηκε γιατί καθόταν στις τελευταίες θέσεις. Απεγκλωβίστηκε από το 20χρονο παιδί που έσπασε το τζάμι. Λέει ότι είχαν σφηνώσει οι πόρτες, έσπασαν το τζάμι και πήδηξε από μεγάλο ύψος. Ήταν σαν γκρεμός εκεί. Δίπλα ακριβώς είναι ο περιφερειακός δρόμος της εθνικής οδού» είπε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

συνταξεις
Συντάξεις: Τα «κρυφά» κόστη των πλασματικών ετών και οι παγίδες πριν την έξοδο
Γιατί η πρόωρη θεμελίωση μπορεί να μειώσει σημαντικά την ανταποδοτική σύνταξη – Παραδείγματα και κρίσιμες επιλογές
Συντάξεις: Τα «κρυφά» κόστη των πλασματικών ετών και οι παγίδες πριν την έξοδο