Thumbnail
Αυτοβούλως προσήλθε στη ΓΑΔΑ ακόμα ένας άνδρας 48 ετών για την υπόθεση στον Κολωνό - Συνομίλησε μέσω εφαρμογής με γυναίκα που προσομοιάζει στην 12χρονη

Ένας 48χρονος άνδρας προσήλθε αυτοβούλως το βράδυ της Τρίτης στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 48χρονος είπε σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ότι συνομίλησε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με γυναίκα που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη, η οποία φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Ο άνδρας, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

Πάνω από τρία άτομα αναγνώρισε το κορίτσι -  Έρχονται νέες συλλήψεις

Υπενθυμίζεται ότι το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό κατέθετε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων την Τρίτη για περίπου έξι ώρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί της έδειξαν αρκετές φωτογραφίες ανδρών που έχουν ταυτοποιήσει ότι ήρθαν σε επαφή με το προφίλ που είχε δημιουργήσει για λογαριασμό της στην εφαρμογή «blindchat» ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Απ’ αυτούς το κορίτσι αναγνώρισε με βεβαιότητα τρεις, οι οποίοι φαίνεται πως πλήρωσαν για να βρεθούν μαζί της από κοντά και να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες διαθέσεις τους. Ωστόσο, για τους υπόλοιπους το παιδί δεν μπόρεσε να πει με σιγουριά ότι τους είχε συναντήσει από κοντά.

Το επόμενο στάδιο, αφού απομαγνητοφωνηθεί και καθαρογραφεί η κατάθεση, είναι να σταλεί στην Εισαγγελία και την 33η τακτική ανακρίτρια για να ξεκινήσει η διαδικασία της έκδοσης των νέων ενταλμάτων σύλληψης.  

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, θα υπάρξουν τουλάχιστον τρία νέα εντάλματα σύλληψης (σ.σ. τα άτομα που αναγνώρισε η 12χρονη), ενώ η 33η τακτική ανακρίτρια μπορεί να διατάξει ακόμη περισσότερα με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει από τις ψηφιακές αναλύσεις λογαριασμών, κινητών τηλεφώνων και υπολογιστών στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα