mixos_viasmos_12xronis
«Η 12χρονη είναι δασκαλεμένη. Ό, τι κάναμε έγινε με τη συναίνεσή της. Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Δεν έχω καμία σχέση με τους οίκους ανοχής», δε διστάζει να ισχυριστεί ο Ηλίας Μίχος

Προκλητικός εμφανίζεται ο παιδοβιαστής και μαστροπός Ηλίας Μίχος μέσα από τις φυλακές, καθώς ισχυρίζεται ότι η 12χρονη από τον Κολωνό είναι... «δασκαλεμένη», ενώ δε διστάζει να κάνει λόγο για «συναίνεση» με ένα ανήλικο παιδί, την ώρα που, όπως λέει, γνώριζε την πραγματική του ηλικία!

«Η 12χρονη είναι δασκαλεμένη. Ό, τι κάναμε έγινε με τη συναίνεσή της. Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Δεν έχω καμία σχέση με τους οίκους ανοχής», αναφέρει αρχικά ο Μίχος, ο οποίος έκανε πράξη τα αρρωστημένα πάθη του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, ο 53χρονος είναι χαλαρός στη φυλακή, ενώ καθημερινά έχει δύο τηλεφωνήματα την ημέρα στις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται.

Μάλιστα, στις πρώτες του κουβέντες μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα, ισχυρίζεται πως η 12χρονη «είναι δασκαλεμένη» χωρίς να διευκρινίζει από ποιον, ενώ χωρίς ίχνος ντροπής ισχυρίζεται πως ό,τι έκανε με τη 12χρονη έγινε με τη συναίνεση του μικρού κοριτσιού.

«Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Υπήρχαν και άλλοι άνδρες πριν τη γνωρίσω», υποστήριξε, σε μια προσπάθεια να μεταθέσει τις δικές του αρρωστημένες ευθύνες στο μικρό κορίτσι!

Σημειώνεται πως ο Ηλίας Μίχος βρίσκεται από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στις φυλακές Γρεβενών. Ο 53χρονος, υπό τον φόβο των επεισοδίων αλλά και λόγω των υγειονομικών διατάξεων, βρέθηκε σε κελί καραντίνας, ελέω κοροναϊού, όπου και θα παραμείνει για πέντε ημέρες.

Στη συνέχεια, το συμβούλιο των φυλακών θα αποφασίσει σε ποιο κελί θα πάει και ποιος ή ποιοι θα είναι οι συγκρατούμενοί του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΦΚΑ, συντάξεις
ΕΦΚΑ: Γιατί χιλιάδες γονείς συνταξιούχοι χάνουν τις φοροελαφρύνσεις
Στον αέρα η νέα φορολογική κλίμακα για χιλιάδες συνταξιούχους - Πώς το ψηφιακό έλλειμμα του ΕΦΚΑ «καταπίνει» τις ελαφρύνσεις
ΕΦΚΑ: Γιατί χιλιάδες γονείς συνταξιούχοι χάνουν τις φοροελαφρύνσεις
εκλογές, κάλπη, δημοσκόπηση
Δημοσκόπηση GPO: 1 στους 5 «ψηφίζει» Καρυστιανού – Κερδίζει έδαφος το κόμμα Τσίπρα
Διψήφια η υπεροχή της ΝΔ παρά τις απώλειες, «βουτιά» για το ΠΑΣΟΚ – Η δυναμική της Μαρίας Καρυστιανού αλλάζει τις ισορροπίες
Δημοσκόπηση GPO: 1 στους 5 «ψηφίζει» Καρυστιανού – Κερδίζει έδαφος το κόμμα Τσίπρα
συνοδος πρυτανεων
Δεσμεύσεις από τον υφυπουργό Παιδείας Ν. Παπαιωάννου, αλλά με αστερίσκους για τα ΑΕΙ: Υποσχέσεις ενίσχυσης και μια δύσκολη πραγματικότητα
Τι είπε ο υφυπουργός Παιδείας στην 1η Σύνοδο των Εκτελεστικών Διευθυντών ΑΕΙ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Συνόδου Πρυτάνεων στον Βόλο
Δεσμεύσεις από τον υφυπουργό Παιδείας Ν. Παπαιωάννου, αλλά με αστερίσκους για τα ΑΕΙ: Υποσχέσεις ενίσχυσης και μια δύσκολη πραγματικότητα