mixos_viasmos_12xronis
«Η 12χρονη είναι δασκαλεμένη. Ό, τι κάναμε έγινε με τη συναίνεσή της. Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Δεν έχω καμία σχέση με τους οίκους ανοχής», δε διστάζει να ισχυριστεί ο Ηλίας Μίχος

Προκλητικός εμφανίζεται ο παιδοβιαστής και μαστροπός Ηλίας Μίχος μέσα από τις φυλακές, καθώς ισχυρίζεται ότι η 12χρονη από τον Κολωνό είναι... «δασκαλεμένη», ενώ δε διστάζει να κάνει λόγο για «συναίνεση» με ένα ανήλικο παιδί, την ώρα που, όπως λέει, γνώριζε την πραγματική του ηλικία!

«Η 12χρονη είναι δασκαλεμένη. Ό, τι κάναμε έγινε με τη συναίνεσή της. Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Δεν έχω καμία σχέση με τους οίκους ανοχής», αναφέρει αρχικά ο Μίχος, ο οποίος έκανε πράξη τα αρρωστημένα πάθη του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, ο 53χρονος είναι χαλαρός στη φυλακή, ενώ καθημερινά έχει δύο τηλεφωνήματα την ημέρα στις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται.

Μάλιστα, στις πρώτες του κουβέντες μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα, ισχυρίζεται πως η 12χρονη «είναι δασκαλεμένη» χωρίς να διευκρινίζει από ποιον, ενώ χωρίς ίχνος ντροπής ισχυρίζεται πως ό,τι έκανε με τη 12χρονη έγινε με τη συναίνεση του μικρού κοριτσιού.

«Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Υπήρχαν και άλλοι άνδρες πριν τη γνωρίσω», υποστήριξε, σε μια προσπάθεια να μεταθέσει τις δικές του αρρωστημένες ευθύνες στο μικρό κορίτσι!

Σημειώνεται πως ο Ηλίας Μίχος βρίσκεται από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στις φυλακές Γρεβενών. Ο 53χρονος, υπό τον φόβο των επεισοδίων αλλά και λόγω των υγειονομικών διατάξεων, βρέθηκε σε κελί καραντίνας, ελέω κοροναϊού, όπου και θα παραμείνει για πέντε ημέρες.

Στη συνέχεια, το συμβούλιο των φυλακών θα αποφασίσει σε ποιο κελί θα πάει και ποιος ή ποιοι θα είναι οι συγκρατούμενοί του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Στην τάξη υποχρεωτικά από 6 έως 17 Ιουλίου 135.000 εκπαιδευτικοί

Από 1η Σεπτεμβρίου τα μαθήματα – Στις 27 Αυγούστου να επιστρέφουν οι εκπαιδευτικοί

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βουνό
Το ελληνικό «δέντρο-φάρμακο» στη μάχη κατά του καρκίνου
Οι πληθυσμοί αυτοί αποτελούν μια ανεκτίμητη φυσική πηγή ουσιών, οι οποίες αξιοποιούνται ήδη για την παραγωγή ευρέως γνωστών αντικαρκινικών σκευασμάτων
Το ελληνικό «δέντρο-φάρμακο» στη μάχη κατά του καρκίνου
μητροπουλος
Αλέξης Μητρόπουλος: Αίτημα για έκτακτο επίδομα Πάσχα 300 ευρώ και νέα αύξηση 3% στις συντάξεις
Σε απόγνωση οι χαμηλοσυνταξιούχοι: Το 54% ζει με λιγότερα από 940 ευρώ τον μήνα
Αλέξης Μητρόπουλος: Αίτημα για έκτακτο επίδομα Πάσχα 300 ευρώ και νέα αύξηση 3% στις συντάξεις
egkefalos
Γιατί ο εγκέφαλος ξεχνάει κάποια πράγματα τόσο γρήγορα;
Για να διατηρήσει την αποδοτικότητά του και να μην καταρρεύσει υπό το βάρος των δεδομένων, αναγκάζεται να προβαίνει σε συνεχή εκκαθάριση άχρηστων...
Γιατί ο εγκέφαλος ξεχνάει κάποια πράγματα τόσο γρήγορα;