mixos_viasmos_12xronis
«Η 12χρονη είναι δασκαλεμένη. Ό, τι κάναμε έγινε με τη συναίνεσή της. Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Δεν έχω καμία σχέση με τους οίκους ανοχής», δε διστάζει να ισχυριστεί ο Ηλίας Μίχος

Προκλητικός εμφανίζεται ο παιδοβιαστής και μαστροπός Ηλίας Μίχος μέσα από τις φυλακές, καθώς ισχυρίζεται ότι η 12χρονη από τον Κολωνό είναι... «δασκαλεμένη», ενώ δε διστάζει να κάνει λόγο για «συναίνεση» με ένα ανήλικο παιδί, την ώρα που, όπως λέει, γνώριζε την πραγματική του ηλικία!

«Η 12χρονη είναι δασκαλεμένη. Ό, τι κάναμε έγινε με τη συναίνεσή της. Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Δεν έχω καμία σχέση με τους οίκους ανοχής», αναφέρει αρχικά ο Μίχος, ο οποίος έκανε πράξη τα αρρωστημένα πάθη του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, ο 53χρονος είναι χαλαρός στη φυλακή, ενώ καθημερινά έχει δύο τηλεφωνήματα την ημέρα στις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται.

Μάλιστα, στις πρώτες του κουβέντες μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα, ισχυρίζεται πως η 12χρονη «είναι δασκαλεμένη» χωρίς να διευκρινίζει από ποιον, ενώ χωρίς ίχνος ντροπής ισχυρίζεται πως ό,τι έκανε με τη 12χρονη έγινε με τη συναίνεση του μικρού κοριτσιού.

«Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Υπήρχαν και άλλοι άνδρες πριν τη γνωρίσω», υποστήριξε, σε μια προσπάθεια να μεταθέσει τις δικές του αρρωστημένες ευθύνες στο μικρό κορίτσι!

Σημειώνεται πως ο Ηλίας Μίχος βρίσκεται από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στις φυλακές Γρεβενών. Ο 53χρονος, υπό τον φόβο των επεισοδίων αλλά και λόγω των υγειονομικών διατάξεων, βρέθηκε σε κελί καραντίνας, ελέω κοροναϊού, όπου και θα παραμείνει για πέντε ημέρες.

Στη συνέχεια, το συμβούλιο των φυλακών θα αποφασίσει σε ποιο κελί θα πάει και ποιος ή ποιοι θα είναι οι συγκρατούμενοί του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία
Τι σημαίνει η λέξη "σκράπας" και πώς χρησιμοποιείται στην καθημερινή γλώσσα
Πρόκειται για έναν όρο που χρησιμοποιείται κυρίως στην καθομιλουμένη και έχει συγκεκριμένη σημασία όταν αναφέρεται σε κάποιο πρόσωπο.
Τι σημαίνει η λέξη "σκράπας" και πώς χρησιμοποιείται στην καθημερινή γλώσσα
sxolikes-ekdromes-1024x428.jpg
Σχολικές εκδρομές: Την άλλη εβδομάδα έρχεται Υπουργική Απόφαση για τις σχολικές εκδρομές που θα ισχύει από την επόμενη σχολική χρονιά με νέο πλαίσιο για εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές
Μαθητικές εκδρομές: Νέα υπουργική απόφαση με αυστηρότερο πλαίσιο, υπεύθυνη δήλωση γονέων και νομική κάλυψη εκπαιδευτικών
Σχολικές εκδρομές: Την άλλη εβδομάδα έρχεται Υπουργική Απόφαση για τις σχολικές εκδρομές που θα ισχύει από την επόμενη σχολική χρονιά με νέο πλαίσιο για εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές
Κούραση
Μητρότητα σε αναμονή: Το ζήτημα των αδειών για τις αναπληρώτριες εκπαιδευτικούς
Η 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, αποτελεί μια υπενθύμιση των αγώνων που έχουν δώσει οι γυναίκες για ίσα δικαιώματα στην εργασία και στην...
Μητρότητα σε αναμονή: Το ζήτημα των αδειών για τις αναπληρώτριες εκπαιδευτικούς