Ασπρόπυργος: Σε ύφεση η πύρινη κόλαση που ξέσπασε σε εργοστάσιο πλαστικών - Μήνυμα για «επικίνδυνους καπνούς» έστειλε το 112
Κόλαση όλο το βράδυ - Τα ξημερώματα η πυρκαγιά έχει περιοριστεί σε ένα κτήριο με τους πυροσβέστες να επιδιώκουν να την θέσουν υπό έλεγχο

Σε ύφεση είναι το μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε εργοστάσιο με πλαστικά στον Ασπρόπυργο

Η πυρκαγιά ξεκίνησε στις 21:30 χθες το βράδυ χθες σε προαύλιο επαγγελματικού χώρου με πλαστικά στον Ασπρόπυργο, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με τις φλόγες. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι δυνάμεις ενισχύθηκαν περαιτέρω καθώς λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα σήμερα, η φωτιά επεκτάθηκε και σε άλλο κτίριο εντός του χώρου του εργοστασίου. Επιτόπου επιχειρούν 70 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα και 2 κλιμακοφόρα οχήματα, ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές.

Η φωτιά, έχει μεγάλη ένταση καθώς καίγονται πλαστικά, ενώ οι καιρικές συνθήκες αλλά και τα εύφλεκτα υλικά δυσχεραίνουν το έργο των δυνάμεων.

Η φωτιά καίει στα τρία-τέσσερα στρέμματα του υπαίθριου χώρου, αλλά δεν αποκλείεται να μπει στο εσωτερικό και αυτό προσπαθούν να αποτρέψουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Η ατμόσφαιρα στην περιοχή είναι αποπνικτική.

Λόγω της πυρκαγιάς έχει γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αγίας Σοφίας από το ύψος της Λεωφόρου ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς την Αττική Οδό.

Στις 11 το βράδυ εστάλη μήνυμα από το 112 με προειδοποίηση  για τους καπνούς. Το μήνυμα εστάλη σε κατοίκους της γύρω περιοχής, αλλά ακόμη στο Φάληρο και στη Γλυφάδα.

«Έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά σε αποθήκη στην περιοχή Ασπρόπυργου Αττικής. Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις. Παραμείνετε σε κλειστούς χώρους λόγω έκλυσης επικίνδυνων καπνών», αναφέρει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/5

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΝΑ-ΕΙΔΙΚΟ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ-στο-Λαύριο
Έλεος! Ειδικό Νηπιαγωγείο εδώ και 9 μήνες λειτουργεί σε ένα μεταλλικό container
Εκτός από αντιπαιδαγωγικές συνθήκες εγκυμονούν και σοβαρούς κινδύνους για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς που λειτουργούν σε τέτοιες συνθήκες
Έλεος! Ειδικό Νηπιαγωγείο εδώ και 9 μήνες λειτουργεί σε ένα μεταλλικό container