Κοινωνία 0

Δίκη Ζακ: Καταγγελία για επίθεση από ΜΑΤ - «Ντροπή, ξεφτίλες»

magda fyssa
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Κοντέψανε να μας σκοτώσουν μέσα» ανέφερε η Μάγδα Φύσσα - «Ντροπή, ξεφτίλες» στο άκουσμα της απόφασης

«Ντροπή, ξεφτίλες» ακούστηκε στο άκουσμα της απόφαση του δικαστηρίου για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, σύμφωνα με την οποία ένοχοι κρίθηκαν οι κοσμηματοπώλης και ο μεσίτης ενώ αθωώθηκαν οι αστυνομικοί, ενώ ένταση ακολούθησε με τα ΜΑΤ να εισέρχονται  μέσα στα δικαστήρια. 

Η οικογένεια Κωστόπουλου και η Μάγδα Φύσσα εξέφρασαν την αγανάκτησή τους, με την πρόεδρο να ζητάει να περάσουν έξω αλλιώς θα υπάρξουν συλλήψεις για διατάραξη δικαστηρίου.

Η ένταση πυροδοτήθηκε περαιτέρω με λεκτική αντιπαράθεση που είχε η κ. Μάγδα Φύσσα με συνδικαλιστή αστυνομικό, τον οποίο προσπάθησαν να απομακρύνουν συνάδελφοί του. 

Επίσης κατά την έξοδο από την αίθουσα, σε κλίμα γενικευμένης έντασης, μία γυναίκα απωθήθηκε από αστυνομικούς που χρησιμοποίησαν τις ασπίδες τους.

Βγαίνοντας έξω από τα Δικαστήρια η Μάγδα Φύσσα απευθυνόμενη προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ είπε χαρακτηριστικά «Πόσο ξεφτίλες γίνεστε για 600 ευρώ ρε», ενώ στη συνέχεια κατήγγειλε «Κοντέψανε να μας σκοτώσουν μέσα».

Αρκετός κόσμος μάλιστα που είχε συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο ξέσπασε, φωνάζοντας συνθήματα για τον Ζακ και τον Παύλο Φύσσα.

«Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της, δεν υπάρχει δικαιοσύνη» ακούστηκε από τη γιαγιά του Ζακ Κωστόπουλου.

Το δικαστήριο αναμένεται να αποφανθεί επί των ελαφρυντικών και εν συνεχεία επί των ποινών που θα επιβάλει στους δύο κριθέντες ενόχους.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Καθιερώνεται νέα σχολική αργία στις 26 Οκτωβρίου με Προεδρικό Διάταγμα

Το τέλος μιας εποχής για το Allou! Fun Park: Το Ρέντη αλλάζει πρόσωπο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία