Νέα Φιλαδέλφεια – Συγκλονίζει η 18χρονη baby sitter: «Μου είπε αν φωνάξεις, σε σκότωσα»
«Μου είπε βγάλε τα ρούχα σου, κρατώντας το μαχαίρι»

Συγκλονίζει η περιγραφή της 18χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από ένα 31χρονο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο οποίος την προσέλαβε μέσω Facebook ως baby sitter, της έκλεισε ραντεβού και αφού της κόλλησε το μαχαίρι στο λαιμό, τη βίασε.

Η κοπέλα παραμένει σε κατάσταση σοκ και δυσκολεύεται να περιγράψει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε.

«Αυτή την στιγμή δεν νοιώθω τίποτα, γενικά δεν νιώθω τίποτα όταν πρέπει να μιλήσω γι’ αυτό το πράγμα. Πριν του απαντήσω στο μήνυμα που μου έστειλε έλεγξα το προφίλ του. Είδα ότι είναι οικογενειάρχης» δήλωσε στον ΑΝΤ1 η 18χρονη baby sitter που έπεσε θύμα βιασμού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Όντως έχει παιδιά και περίμενε και την γέννηση ενός παιδιού ακόμη. Κι απ’ ότι φαίνεται και από τα μηνύματα φαίνεται ένας πατέρας, ο οποίος έψαχνε νταντά για το παιδί του. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε.

«Ξαφνικά ήρθε μπροστά μου και έβγαλε το μαχαίρι»

«Όταν ανέβηκα πάνω στην αρχή μιλάγαμε, τον ρωτούσα πράγματα για το παιδί. Μου έλεγε τις ώρες και πώς θα κοιμάται, μετά από λίγο μου είπε πάμε να σου δείξω το δωμάτιο που κοιμάται το παιδί. Μέσα στο δωμάτιο δεν είχε κούνια, τίποτα που να θύμιζε παιδικό δωμάτιο, μόνο ένα λούτρινο μονόκερο. Ήταν απλά ένα διπλό κρεβάτι» ανέφερε η κοπέλα.

Εμφανώς σοκαρισμένη η 18χρονη εξιστορεί όσα έζησε:

«Μετά πήγαμε προς στο σαλόνι, έκλεισε το φως του δωματίου ήταν στο χολ και ξαφνικά ήρθε μπροστά μου και έβγαλε το μαχαίρι. Μόλις το είδα έπαθα σοκ. Το μόνο που του είπα είναι “μην μου κάνεις κακό”. Μου είπε “δεν θα σε πειράξω”. Μόλις πήγαμε στο δωμάτιο μου είπε με αυστηρό ύφος βγάλε τα ρούχα σου, κρατώντας το μαχαίρι, το οποίο προσπάθησα να σπρώξω και μου άρπαξε το κινητό που κρατούσα στο άλλο χέρι. Μετά με την απειλή μαχαιριού μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου. Τον παρακάλαγα να μην μου κάνει κακό. Μου είπε μην φωνάξεις, άμα φωνάξεις σε σκότωσα».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

papaioannou
Ν. Παπαϊωάννου, υφυπ. Παιδείας: Αρχές Οκτωβρίου ξεκινά η λειτουργία των μη κρατικών πανεπιστημίων
«Η βασική προϋπόθεση είναι να έχεις δώσει πανελλαδικές εξετάσεις. Ακόμα και αν δεν έχεις περάσει σε δημόσιο πανεπιστήμιο, πρέπει να έχεις συμμετάσχει...
Ν. Παπαϊωάννου, υφυπ. Παιδείας: Αρχές Οκτωβρίου ξεκινά η λειτουργία των μη κρατικών πανεπιστημίων
το κτίριο της πρυτανείας του ΕΚΠΑ
Το ΕΚΠΑ φιλοξενεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη Γενική Συνέλευση και το σεμινάριο Πρυτάνεων του Δικτύου UNICA
Ευρωπαίοι πρυτάνεις στο ΕΚΠΑ: Διεθνής συνέργεια για το μέλλον της εκπαίδευσης
Το ΕΚΠΑ φιλοξενεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη Γενική Συνέλευση και το σεμινάριο Πρυτάνεων του Δικτύου UNICA
pyspe_a_athinas.jpg
33η συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας: Προκλήσεις στα νηπιαγωγεία και η οικονομική αναβάθμιση των εκπαιδευτικών στο επίκεντρο
Αναλυτική ενημέρωση από την 33η συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας
33η συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας: Προκλήσεις στα νηπιαγωγεία και η οικονομική αναβάθμιση των εκπαιδευτικών στο επίκεντρο