31xronos nea filadelfeia
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS
Στη φυλακή οδηγείται ο 31χρονος που κατηγορείται για το βιασμό 18χρονης babysitter στη Νέα Φιλαδέλφεια

Προφυλακιστέος κρίθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος που κατηγορείται για το βιασμό 18χρονης babysitter στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε την πράξη του και υποστήριξε πως βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, ενώ φέρεται να ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός.

Από την πλευρά του, η πλευρά το 18χρονο θύμα δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση και ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του 31χρονου.

Ο κατηγορούμενος προσέγγισε την κοπέλα μέσω Facebook με την πρόφαση ότι θέλει νταντά για το 3χρονο παιδί της συντρόφου του. Το νεαρό κορίτσι πήγε στο διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου της έκλεισε ραντεβού.

Εκεί με την απειλή μαχαιριού σύμφωνα με την καταγγελία την βίασε.

Ο 31χρονος συνελήφθη βάσει εντάλματος σύλληψης για τα αδικήματα του βιασμού και της παράνομη οπλοχρησίας μετά την καταγγελία της 18χρονης στις αστυνομικές αρχές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

protoxronia athina
Πρωτοχρονιά στην Αθήνα: Πού θα γίνει το μεγαλύτερο πάρτι της πόλης
Τέσσερις ανοιχτές εκδηλώσεις σε πλατείες και πάρκα για να υποδεχθείτε τον νέο χρόνο με μουσική, φως και εορταστική ατμόσφαιρα
Πρωτοχρονιά στην Αθήνα: Πού θα γίνει το μεγαλύτερο πάρτι της πόλης
Κάλαντα
Δωδεκάνησα: Το έθιμο της "μπουλουστρίνας" και οι τοπικές παραδόσεις
Η Πρωτοχρονιά στα Δωδεκάνησα είναι άρρηκτα δεμένη με έθιμα που περνούν από γενιά σε γενιά και κρατούν ζωντανό το πνεύμα της παράδοσης.
Δωδεκάνησα: Το έθιμο της "μπουλουστρίνας" και οι τοπικές παραδόσεις