kougias alexis
Συνήγορος της οικογένειας του 19χρονου που δολοφονήθηκε στην Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας

Την εκπροσώπηση της οικογένειας του 19χρονου που δολοφονήθηκε άγρια στην Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας. Ο Α. Κούγιας δήλωσε πως θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του θύματος προς υποστήριξη της κατηγορίας, εις βάρος των δέκα δραστών, εντελώς δωρεάν. 

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ποινικολόγος για την ανάληψη της εκπροσώπησης της οικογένειας, αναφέρει τα εξής:

«Πριν από λίγη ώρα επικοινώνησαν με τον επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιο Κούγια οι πρόεδροι της ΠΑΕ Άρης και του Ερασιτέχνη Άρη Θεσσαλονίκης κ.κ. Καρυπίδης και Αρβανίτης και του ζήτησαν να αναλάβει ως δικηγόρος της οικογένειας του άγρια δολοφονηθέντος 19χρονου οπαδού του Άρη, από απάνθρωπους οπαδούς (περίπου δέκα) του ΠΑΟΚ, σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο πρόεδροι ζήτησαν από τον κ. Κούγια να αναλάβει η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Άρης Θεσσαλονίκης την αμοιβή του κ. Κούγια στο δικαστήριο και σε όλη τη διαδικασία αλλά ο κ. Κούγιας αρνήθηκε και τους δήλωσε ότι θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του θύματος προς υποστήριξη της κατηγορίας, εις βάρος των δέκα δραστών, εντελώς δωρεάν». 

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έφερε το θύμα

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έφερε ο 19χρονος που δέχτηκε άγρια δολοφονική επίθεση από οπαδούς στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Όπως μετέδωσε το MEGA, το θύμα της άγριας επίθεσης, τα ξημερώματα της Τρίτης 1/2 στο Χαριλάου είχε δεχθεί χτυπήματα με τρομερή βαρβαρότητα.

Ο θάνατός του προήλθε από μαχαιριά που βρήκε τη μηριαία αρτηρία, ωστόσο, η εξέταση έδειξε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία θανάτου.

Ο 19χρονος Άλκης έχασε τη ζωή του μέσα σε λίγα λεπτά. Το νεαρό αγόρι δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, στη μέση του δρόμου, στην περιοχή του Χαριλάου.

Περπατούσε με φίλους, όταν κάποιοι τους πλησίασαν, τους ρώτησαν τι ομάδα είναι, κι ύστερα άρχισαν να τους μαχαιρώνουν. «Είναι καθαρά οπαδική βία. Είναι κρίμα παιδιά 19 χρονών να χάνονται έτσι», λένε αυτόπτες μάρτυρες.

Τι υποστηρίζουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη για τη δολοφονία του 19χρονου

Ο επίσημος σύνδεσμος Super 3 επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ότι ο 19χρονος δολοφονήθηκε σε ενέδρα που στήθηκε στο στενό του σπιτιού του, ενώ βρισκόταν μαζί με δυο συνομίληκούς του και ότι δεν συμμετείχε σε καμία συμπλοκή οπαδών.

«Ο μικρός δεν ήταν ένας αλήτης που συμμετείχε σε συμπλοκή, ήταν ένα μικρό παιδί που άραζε στη γειτονιά του. Αυτή την κατάσταση μην τη βαφτίζετε οπαδική βία» τονίζει.

Από την πλευρά του, ο ερασιτέχνης Άρης λέει σε ανακοίνωσή του: «Ακόμα ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του από μία παρέα δολοφόνων, οι οποίοι εδώ και χρόνια κυκλοφορούν και δρουν ανενόχλητοι στη Θεσσαλονίκη. Έκανε, βλέπετε, το «λάθος» να υποστηρίζει τον ΑΡΗ και να βρίσκεται με τους φίλους του στη γειτονιά τους…».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος Άλκης ήταν φίλαθλος του Άρη, πήγαινε στο γήπεδο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά δεν ήταν γνωστός για την οργανωμένη οπαδική του δράση, ενώ δεν συμμετείχε σε συμπλοκές μεταξύ οπαδών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα