Θέμα χρόνου είναι εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών της εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, οι αστυνομικοί έχουν καταγεγραμμένη σε βίντεο την πορεία των δύο ύποπτων οχημάτων κατά την προσέγγιση και διαφυγή τους από το σημείο της δολοφονίας, ενώ φαίνεται πως έχουν αντλήσει σημαντικά στοιχεία από τις πινακίδες τους.
Παράλληλα, στην τράπεζα δεδομένων της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους έχουν αντιπαραβάλλει στοιχεία σεσημασμένων με υπόπτους.
Στην κατοχή τους βρίσκεται και το δρεπάνι από το οποίο κόπηκε η αρτηρία του 19χρονου με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του.
Σημειώνεται πως το τελευταίο 4μηνο έχουν συλληφθεί 350 ανήλικοι με όπλα στην κατοχή τους, ενώ μάλιστα, όπως λένε, δεν τους ενδιαφέρει να συλληφθούν και το χρησιμοποιούν ως παράσημο στο δικό τους χώρο και τη ζούγκλα της οπαδικής βίας.
Τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του 19χρονου, εξέφρασε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σε επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Προστασία του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, και μάλιστα τόνισε να δοθεί προτεραιότητα στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας
Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;
Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση
Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση
Alfavita Newsroom