Θάνατος 14χρονης μαθήτριας στη Λαμία: Περίμενε 4 ώρες σε κοντέινερ
Νέες αποκαλύψεις για τις συνθήκες του θανάτου της 14χρονης μαθήτριας στη Λαμία - Περίμενε σε κοντέινερ covid 19 έξω από τα επείγοντα

Τέσσερις ώρες σε κοντέινερ έξω από τα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας περίμενε η 14χρονη μαθήτρια που κατέληξε από κορονοϊό, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η 14χρονη έφτασε στο νοσοκομείο στις 9:30΄ μαζί με τη μητέρα της και τη μικρότερη αδελφή της που μπήκαν μαζί της στο ασθενοφόρο, αφού και αυτές ήταν θετικές στον κορονοϊό.

Αν και γνωστοποίησαν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ότι η 14χρονη είναι θετική εδώ και πολλές ημέρες και ότι η κατάστασή της δεν είναι καθόλου καλή, τους έβαλαν στο κοντέινερ για να κάνουν και PCR, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Τι συνέβη

Πληροφορίες αναφέρουν ότι για τέσσερις ολόκληρες ώρες, από τις 9:30΄ το πρωί μέχρι τη 1:30΄, το μεσημέρι το κορίτσι παραμένει στο κοντέινερ, με την κλινική του εικόνα να επιδεινώνεται ραγδαία, χωρίς να το έχει εξετάσει κλινικά γιατρός.

Στο διάστημα αυτό, νοσηλεύτρια πήρε αίμα από την 14χρονη, της έκανε καρδιογράφημα και της έβαλε ορό. Το κορίτσι παραμένει μαζί με τη μητέρα μέσα στο κοντέινερ όλες αυτές τις ώρες, ενώ τη μικρότερη αδελφή της έχει έρθει να την παραλάβει η θεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έξω από τα επείγοντα είναι ακόμη μια θεία της 14χρονης, η οποία γύρω στη 1:30΄, αφού έχει εξαντληθεί η υπομονή όλων, ζητά από τις νοσηλεύτριες που ήταν στην υποδοχή με έντονο ύφος να έρθει γιατρός να δει το κορίτσι, γιατί η κλινική του εικόνα έχει πλέον χειροτερέψει.

Αμέσως μετά εμφανίστηκε η γιατρός η οποία δεν ήταν ντυμένη, αλλά κρατούσε τη στολή στα χέρια για να ντυθεί και να μπει στο κοντέινερ για να εξετάσει την 14χρονη.

Όταν μητέρα και θεία ενημέρωσαν τη γιατρό ότι το κορίτσι δεν είναι καλά, εκείνη κοίταξε από το παράθυρο και βλέποντας την 14χρονη, πέταξε τη στολή covid που κρατούσε και μπήκε μέσα στο κοντέινερ χωρίς τη στολή.

Αμέσως μετά πήραν το κορίτσι μέσα στα επείγοντα όπου έγινε υπέρηχος, αξονική και άλλες εξετάσεις. Δυστυχώς όμως ο χρόνος είχε ήδη αρχίσει να μέτρα αντίστροφα για την άτυχη Κέλλυ, η οποία όταν μπήκε στα επείγοντα είχε ήδη πολύ χαμηλή πίεση και ήταν πάρα πολύ χλωμή.

Ακολούθησαν δύο δραματικές ώρες με τη μητέρα και τη θεία να είναι έξω από τα επείγοντα να βλέπουν κινητικότητα και ανησυχία, χωρίς ωστόσο να έχουν κάποια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του κοριτσιού.

Μάλιστα έξω από τα Επείγοντα από τις 2:00 το μεσημέρι, το ασθενοφόρο με τους διασώστες του ΕΚΑΒ ντυμένους με στολές covid, περίμεναν για να παραλάβουν το κορίτσι και να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα. Μάλιστα στην αρχή ήταν απλό ασθενοφόρο και στη συνέχεια εκλήθη ασθενοφόρο με μονάδα.

Το κορίτσι όμως φέρεται να έπαθε ανακοπή από επιπλοκή της covid 19, αφού η καρδούλα του δεν άντεξε, πάρα τις προσπάθειες κάποιων γιατρών που κλήθηκαν τις τελευταίες δυο ώρες να το σώσουν.

Για το συμβάν, εξέλιξη βρίσκεται η ΕΔΕ που διέταξε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ, καθώς και η προανάκριση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, για τον αδόκητο χαμό της 14χρονης μαθήτριας του 4ου Γυμνασίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Είμαι επί ξυρού ακμής και δεν κομίζω γλαύκα εις Αθήνας! Τι σημαίνει αυτός ο συνδυασμός νεοελληνικής και αρχαίας γλώσσας
Εκφράσεις από τα Αρχαία Ελληνικά που χρησιμοποιούμε σήμερα
Είμαι επί ξυρού ακμής και δεν κομίζω γλαύκα εις Αθήνας! Τι σημαίνει αυτός ο συνδυασμός νεοελληνικής και αρχαίας γλώσσας
paidia glossa
Δέκα παγκόσμιες λέξεις που είναι… ελληνικές και κάνουν τη δική τους "καριέρα" στο εξωτερικό
Δέκα λέξεις με ελληνική ρίζα, που κάνουν τη δική τους "καριέρα" στο εξωτερικό
Δέκα παγκόσμιες λέξεις που είναι… ελληνικές και κάνουν τη δική τους "καριέρα" στο εξωτερικό
anergoi-oaed-epidoma-anergia.jpg
Δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις- Οι θεματικές
Αύριο ξεκινούν οι αιτήσεις για τα διαδικτυακά εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ για τον Απρίλιο, με νέες θεματικές ενότητες
Δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις- Οι θεματικές