Τροχαίο στη Νίκαια
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ο οδηγός μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Πειραιά από το αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε και σκότωσε την 7χρονη στη Νίκαια, το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Πειραιά από το αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού στο οποίο είχε τεθεί υπό κράτηση μετά την τραγωδία.

Πώς χάθηκε η 7χρονη

Οι αξιωματικοί της τροχαίας Κορυδαλλού θα εξετάσουν υλικό που έχουν συλλέξει από κάμερες ασφαλείας για να καταλάβουν πώς συνέβη το τρομερό αυτό τροχαίο.

Όπως έδειξαν οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα της περιοχής, διακρίνεται ένα τουριστικό λεωφορείο το οποίο σταματάει στο κόκκινο φανάρι στη Γρηγορίου Λαμπράκη. Οι τρεις επιβάτες που κατεβαίνουν είναι η 7χρονη Παναγιώτα, η ξαδέρφη της και η θεία της, οι οποίες επέστρεφαν από το μπάνιο τους.

Κάθονται για μερικά δευτερόλεπτα πάνω στη διάβαση και φαίνονται να διστάζουν να περάσουν απέναντι. Εκείνη τη στιγμή στην αριστερή πλευρά της λεωφόρου που είναι άδεια πλησιάζει ένα κόκκινο φορτηγό. Ο οδηγός του χωματουργικού έχει στα δεξιά μπροστά του ένα άλλο λευκό φορτηγό.

Στη συνέχεια, πλησιάζει και σταματάει στο φανάρι για να στρίψει αριστερά. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή η γυναίκα κινείται βιαστικά στη διάβαση για να περάσει απέναντι. Κρατάει σφιχτά από το χέρι της την εφτάχρονη ανιψιά της και πίσω ακολουθεί η 12χρονη κόρη της, όταν ξαφνικά ακούγονται ουρλιαχτά με τα δύο κοριτσάκια να βρίσκονται κάτω από τις ρόδες του χωματουργικού. Η 7χρονη Παναγιώτα βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ η12χρονη ξαδέρφη της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και, σύμφωνα με τους γιατρούς, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γυναικοκτονίες
Σοκάρουν οι συγγενείς της 40χρονης στο Μενίδι: «Όταν ήταν έγκυος, της είχε βάλει το κεφάλι μέσα σε κουβά με χλωρίνη»
«Θα σας σκοτώσω όλους και τα παιδιά»
Σοκάρουν οι συγγενείς της 40χρονης στο Μενίδι: «Όταν ήταν έγκυος, της είχε βάλει το κεφάλι μέσα σε κουβά με χλωρίνη»