nea-smirni-22xronos
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα στον 22χρονο που ακολουθούσε γυναίκες δείχνοντας το μόριο του - Πέντε γυναίκες μέχρι στιγμής τον έχουν αναγνωρίσει

Ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα σε βάρος του 22χρονου που ακολουθούσε γυναίκες δείχνοντας το μόριο του στη Νέα Σμύρνη, αλλά και σε άλλες περιοχές. Ο 22χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής είναι πέντε οι γυναίκες που έχουν αναγνωρίσει τον 22χρονο ως πρωταγωνιστή σε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης.

Σύμφωνα με το Έθνος, βασικό στοιχείο για τη σύλληψη του 22χρονου υπήρξαν τα δακτυλικά αποτυπώματα πάνω στην πόρτα της εισόδου, στην πολυκατοικία της Νέας Σμύρνης, που έχει απαθανατίσει το βίντεο που δημοσίευσε η νεαρή γυναίκα ήταν το βασικό στοιχείο που έκανε τις Αρχές να «ξεκλειδώσουν» την υπόθεση και να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος του νεαρού.

Οι αστυνομικοί, κοιτώντας το βίντεο, διαπίστωσαν ότι ο νεαρός αγγίζει την πόρτα λίγο πριν καταλάβει ότι δεν μπορεί να μπει στην πολυκατοικία. Μάλιστα, όταν τον προσήγαγαν, κρατούσε το στόμα του κλειστό και αρνιόταν οποιαδήποτε εμπλοκή παρά τις αναγνωρίσεις των γυναικών.

Μόλις ωστόσο οι αρμόδιοι αξιωματικοί του είπαν ότι έχουν ταυτοποιηθεί τα αποτυπώματά του, τότε μόνο έσκυψε το κεφάλι και παραδέχτηκε τις πράξεις του.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή σοπράνο δημοσίευσε το βίντεο με τον 22χρονο να ακολουθεί την κοπέλα μέχρι το σπίτι της με το μόριο του έξω από το παντελόνι του.

Η νεαρή ανήρτησε το βίντεο στο facebook γράφοντας:

«Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα. Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

Στο βίντεο φαίνεται η νεαρή γυναίκα καθώς πλησιάζει στην είσοδο της πολυκατοικίας, να κοιτά πίσω της. Λίγα δευτερόλεπτα αφού ανοίγει και μπαίνει μέρα, στο πλάνο εμφανίζεται ένας νεαρός με βερμούδα, ο οποίος πλησιάζει στην πόρτακοιτά μέσα και αφού διαπιστώνει πως είναι κλειστή, φεύγει.

«Δεν μιλήσαμε καθόλου, δεν ανταλλάξαμε καμία λέξη, απλά ήταν από πίσω μου όλη την ώρα και εγώ απλά μπήκα μέσα στην πολυκατοικία μου γρήγορα, πάλι καλά που είχα τα κλειδιά στο χέρι δηλαδή, αλλιώς δεν ξέρω τι θα γινόταν». Αυτό διηγείται η νεαρή που δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση στη Νέα Σμύρνη

«Τον είδα μετά από τις κάμερες της πολυκατοικίας ότι είχε βγάλει έξω το μόριό του ας πούμε… Και τότε έπαθα ένα σοκ, γιατί δεν το είχα δει εκείνη την ώρα. Εκείνη την ώρα δεν το είδα, όχι, ήτανε πιο μακριά μου και είχε σκοτάδι, οπότε δεν το είδα», αναφέρει η κοπέλα, μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega.

Όλα συνέβησαν 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα όταν η κοπέλα έφτασε στην πολυκατοικία όπου διαμένει. Χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της και πολύ γρήγορα μπήκε στο κτίριο.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά εμφανίστηκε ο νεαρός, που όπως αναφέρει η κοπέλα, άρχισε να την ακολουθεί από τη στάση του τραμ, περίπου 300 μέτρα μακριά.

«Αρχικά γύρισα να χαιρετήσω μία φίλη μου που έφευγε και είδα έναν άνθρωπο από πίσω μου να με ακολουθεί ας πούμε και εκεί σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί ήταν αργά το βράδυ και ήμασταν μόνες μας στον δρόμο οπότε φοβήθηκα σαν γυναίκα», αναφέρει η νεαρή.

Ο νεαρός φορούσε μάσκα και η κοπέλα όπως είπε στους αστυνομικούς δεν κατάφερε να τον αναγνωρίσει. Μίλησε για τον σωματότυπο και τις μάρκες των ρούχων που φορούσε και έδωσε το βίντεο ντοκουμέντο. «Το μόνο που φαίνεται είναι τα μάτια του γιατί φοράει μάσκα. Δεν μπορώ να διακρίνω κάτι άλλο και τα παπούτσια του τα οποία είναι μάρκας γνωστής», αναφέρει.

Στην ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η κοπέλα καταγγέλλει πως τα πράγματα για εκείνη ίσως να ήταν πολύ χειρότερα αν δεν είχε κλείσει καλά την πόρτα της εισόδου, της πολυκατοικίας.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ethniko-arxaiologiko-mouseio-1.jpg
Δεκάδες προσλήψεις με απολυτήριο Γυμνασίου στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις
Πώς θα κάνετε αίτηση για 75 προλήψεις αποφοίτων γυμνασίου και λυκείου στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Δεκάδες προσλήψεις με απολυτήριο Γυμνασίου στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις
Υπουργείο Παιδείας
Εκπαιδευτικοί: «Απίστευτο κύμα αυταρχισμού και διώξεων» από κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘΑ
«Χωρίς να ξεχνάμε όσα έχουν προηγηθεί, τις 14 φορές που έσυραν στα δικαστήρια τις Ομοσπονδίες και τα σωματεία μας, τις διώξεις και τις απειλές από...
Εκπαιδευτικοί: «Απίστευτο κύμα αυταρχισμού και διώξεων» από κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘΑ