Νέα Σμύρνη: «Έχω ένα βίτσιο, θέλω να πλησιάζω ωραίες γυναίκες» είπε ο 22χρονος
«Έχω ένα βίτσιο. Όταν βλέπω ωραία γυναίκα θέλω να την πλησιάσω» φέρεται να είπε ο 22χρονος που παρενοχλούσε σεξουαλικά κοπέλες - Ήδη τον αναγνώρισαν τρεις γυναίκες

Στο μικροσκόπιο των αρχών για ακόμη τρεις επιθέσεις εις βάρος γυναικών, βρίσκεται ο νεαρός επιδειξίας που συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης, ύστερα από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Εκτός από τη χθεσινή, όπου πιάστηκε «επ’ αυτοφώρω» από την κάμερα ασφαλείας, ελέγχθηκε και για επιθέσεις που σημειώθηκαν εναντίον γυναικών σε Ακρόπολη, Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη.

Φέρεται μάλιστα να ταυτοποιήθηκε και για τις τρεις, με τις γυναίκες τελικά να τον αναγνωρίζουν.

Σημειώνεται πως σήμερα ο 22χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα -μετά την δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του- στην Ευελπίδων, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

«Έχω ένα βίτσιο...»

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, μέχρι στιγμής δεν έχει πει σχεδόν τίποτα και θα απολογηθεί στην Δικαιοσύνη. Το μόνο που είπε κάποια στιγμή, είναι πως «έχω ένα βίτσιο. Όταν βλέπω ωραία γυναίκα θέλω να την πλησιάσω».

Στην συνέχεια, πάντως, φέρεται να αρνήθηκε τα πάντα και πλέον όλα θα κριθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Τι είπαν ο πατέρας και ο δικηγόρος του 22χρονου

Ο πατέρας του 22χρονου λίγη ώρα μετά τη σύλληψη του γιου του μίλησε στο Star λέγοντας: «το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου πιστεύω ότι δεν είναι». Ακολούθως, ο πατέρας του 22χρονου επισήμανε: «Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 22χρονου δήλωσε πως «ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα».

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή σοπράνο δημοσίευσε το βίντεο με τον 22χρονο να ακολουθεί την κοπέλα μέχρι το σπίτι της με το μόριο του έξω από το παντελόνι του.

Η νεαρή ανήρτησε το βίντεο στο facebook γράφοντας:

«Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα. Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

Στο βίντεο φαίνεται η νεαρή γυναίκα καθώς πλησιάζει στην είσοδο της πολυκατοικίας, να κοιτά πίσω της. Λίγα δευτερόλεπτα αφού ανοίγει και μπαίνει μέρα, στο πλάνο εμφανίζεται ένας νεαρός με βερμούδα, ο οποίος πλησιάζει στην πόρτακοιτά μέσα και αφού διαπιστώνει πως είναι κλειστή, φεύγει.

«Δεν μιλήσαμε καθόλου, δεν ανταλλάξαμε καμία λέξη, απλά ήταν από πίσω μου όλη την ώρα και εγώ απλά μπήκα μέσα στην πολυκατοικία μου γρήγορα, πάλι καλά που είχα τα κλειδιά στο χέρι δηλαδή, αλλιώς δεν ξέρω τι θα γινόταν». Αυτό διηγείται η νεαρή που δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση στη Νέα Σμύρνη

«Τον είδα μετά από τις κάμερες της πολυκατοικίας ότι είχε βγάλει έξω το μόριό του ας πούμε… Και τότε έπαθα ένα σοκ, γιατί δεν το είχα δει εκείνη την ώρα. Εκείνη την ώρα δεν το είδα, όχι, ήτανε πιο μακριά μου και είχε σκοτάδι, οπότε δεν το είδα», αναφέρει η κοπέλα, μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega.

Όλα συνέβησαν 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα όταν η κοπέλα έφτασε στην πολυκατοικία όπου διαμένει. Χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της και πολύ γρήγορα μπήκε στο κτίριο.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά εμφανίστηκε ο νεαρός, που όπως αναφέρει η κοπέλα, άρχισε να την ακολουθεί από τη στάση του τραμ, περίπου 300 μέτρα μακριά.

«Αρχικά γύρισα να χαιρετήσω μία φίλη μου που έφευγε και είδα έναν άνθρωπο από πίσω μου να με ακολουθεί ας πούμε και εκεί σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί ήταν αργά το βράδυ και ήμασταν μόνες μας στον δρόμο οπότε φοβήθηκα σαν γυναίκα», αναφέρει η νεαρή.

Ο νεαρός φορούσε μάσκα και η κοπέλα όπως είπε στους αστυνομικούς δεν κατάφερε να τον αναγνωρίσει. Μίλησε για τον σωματότυπο και τις μάρκες των ρούχων που φορούσε και έδωσε το βίντεο ντοκουμέντο. «Το μόνο που φαίνεται είναι τα μάτια του γιατί φοράει μάσκα. Δεν μπορώ να διακρίνω κάτι άλλο και τα παπούτσια του τα οποία είναι μάρκας γνωστής», αναφέρει.

Στην ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η κοπέλα καταγγέλλει πως τα πράγματα για εκείνη ίσως να ήταν πολύ χειρότερα αν δεν είχε κλείσει καλά την πόρτα της εισόδου, της πολυκατοικίας.

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα