Κορονοϊός - Δήμαρχος Καλύμνου: Φώναζα να κλείσουν τα σχολεία
Το πλήγμα που δέχεται η Κάλυμνος από τον κορονοϊό, καθώς αυξάνονται δραματικά στο νησί τα κρούσματα, περιέγραψε ο δήμαρχος του νησιού Δημήτρης Διακομιχάλης - Το πρόβλημα εξελίχθηκε με αυτό τον ρυθμό χάρη στην εκκλησία, τα σχολεία και τους αρνητές

Το πλήγμα που δέχεται η Κάλυμνος από τον κορονοϊό, καθώς αυξάνονται δραματικά στο νησί τα κρούσματα, περιέγραψε ο δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης, τονίζοντας ότι το πρόβλημα εξελίχθηκε με αυτό τον ρυθμό χάρη στην εκκλησία, τα σχολεία και τους αρνητές.

«Από το πρώτο lockdown φώναζα να κλείσουν τα σχολεία, αλλά δεν εισακούστηκα. Έχουμε αρνητές που δεν φορούν μάσκα, παρά τις εκκλήσεις που κάνω μήνες τώρα», είπε συγκεκριμένα μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104, 6 και συνέχισε:

«Πάμε στο κατακόκκινο, έχουμε περί τα 100 ενεργά κρούσματα σε πληθυσμό 16 χιλιάδων. Βρισκόμαστε σε έναν δρόμο πολύ επικίνδυνο. Είναι μονόδρομος το lockdown» σημείωσε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν ευθύνες.

Όπως είπε ο δήμαρχος το νησί ήταν «πράσινο» με βάση τα επιδημιολογικά στοιχεία, αλλά «παραμονές Χριστουγέννων άρχισε αυτό που βιώνουμε τώρα».

«Ο κόσμος έχει την εκκλησία για δεύτερο σπίτι, εκεί ξέφυγε η ιστορία, έχει ευθύνες και ο Μητροπολίτης, δεν είναι χριστιανικό να πηγαίνεις στην εκκλησία και αν κολλάς τον διπλανό σου», κατέληξε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypaith3.jpg
«Εμπιστοσύνη στα Αστέρια μας»: 22 ερωταπαντήσεις για το έργο καινοτομίας και εξωστρέφειας των ΑΕΙ
Για την αποσαφήνιση και διευκρίνιση σημείων της Αναλυτικής Πρόσκλησης του Έργου
«Εμπιστοσύνη στα Αστέρια μας»: 22 ερωταπαντήσεις για το έργο καινοτομίας και εξωστρέφειας των ΑΕΙ