Κοινωνία 0

Κορονοϊός: Πρώτο κρούσμα από τους ταξιδιώτες στο Ντουμπάι

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Εντοπίστηκε κρούσμα ανάμεσα στους ταξιδιώτες που επέστρεψαν από το Ντουμπάι, όπου πέρασαν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Από τα 207 rapid test που πραγματοποιήθηκαν σε όσους επέστρεψαν τις προηγούμενες μέρες από το Ντουμπάι, όπου βρέθηκαν για τον εορτασμό του νέου έτους, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ένα βρέθηκε θετικό.

Το κρούσμα

Πρόκειται για γυναίκα, η οποία είναι κάτοικος Αθηνών και το τεστ της βγήκε θετικό.Την παρέλαβε από το αεροδρόμιο βαν της Πολιτικής Προστασίας και την μετέφερε στο σπίτι της, όπου θα μείνει σε καραντίνα για 14 μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι αρκετοί Έλληνες celebrities υποδέχθηκαν το 2021 στο κλαμπ NAMMOS, ενώ στο Ντουμπάι βρέθηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που προτίμησε το εστιατόριο Cipriani.

Συνεχίζονται τα τεστ

Και σήμερα, Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, θα συνεχιστούν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τα τεστ όσων ταξιδιωτών επιστρέφουν από το Ντουμπάι,όπου πέρασαν την Πρωτοχρονιά.

Όλοι τους θα υποβληθούν σε τεστ και θα μείνουν σε καραντίνα.

Οι πρώτοι Έλληνες που πέρασαν τις γιορτές στο Ντουμπάι επέστρεψαν στην Ελλάδα το Σάββατο (02.01.2021) και την Κυριακή (03.01.2021). Μετά το σάλο που προκλήθηκε, παρά το γεγονός πως είχαν αρνητικό τεστ 72 ωρών, αποφασίστηκε να τους γίνει και rapid test στο αεροδρόμιο.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία