Πώς πιστοποιούνται το 2026 στην Σχολική Κοινωνική Εργασία για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Κοινωνία 0

Καθηγητής Ιολογίας: «Καμπανάκι κινδύνου τα 97 νέα κρούσματα κορωνοϊού σε 7 ημέρες»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Καμπανάκι κινδύνου» χαρακτήρισε ο καθηγητής ιολογίας, Γιώργος Σουρβίνος, το γεγονός ότι μέσα σε μόλις 7 ημέρες καταγράφηκαν στη χώρα μας 93 νέα κρούσματα κορωνοϊού

«Τα κρούσματα αυτά είναι απόρροια συγχρωτισμού. Είναι ένα ζωντανό παράδειγμα του τι μπορεί να συμβεί αν επαναλαμβάνονται αυτές οι συμπεριφορές. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για τις θρησκευτικές τελετές», δήλωσε στον ΣΚΑΪ. 

Σε ερώτηση γιατί επετράπη στη θρησκευτική μειονότητα της Ξάνθης να γιορτάσει το Ραμαζάνι, απάντησε ότι βρισκόμαστε σε φάση σταδιακής χαλάρωσης των μέτρων. 

Αναφορικά με τους τουρίστες που αναμένεται να επισκεφθούν τη χώρα μας, ο κ. Σουρβίνος επισήμανε ότι «αν εφησυχαστούμε, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν κι άλλες τοπικές εστίες» τονίζοντας ότι η πανδημία δεν έχει τελειώσει φέρνοντας ως παράδειγμα άλλες χώρες, στις οποίες παρατηρήθηκε «επανεμφάνιση συρροής κρουσμάτων». Σε ενδεχόμενο lockdown ακόμα και σε κάποιο νησί, δήλωσε ότι είναι ακραία περίπτωση, αλλά αν χρειαστεί μπορεί να συμβεί.  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ALFAVITA.GR

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews για να μάθετε πρώτοι μόνο τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα: Ποιοι μαθητές έχουν τριήμερο με το «καλημέρα»

Πώς λέγεται ο «ξερόλας» στα αρχαία ελληνικά;

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία