Κ. Βελόπουλος: Οι πρόσφυγες να μεταφερθούν στα ξερονήσια (Video)
Κρεσέντο ξενοφοβίας από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης

Να μεταφερθούν οι πρόσφυγες σε νησιά και ξερονήσια όπου δεν υπάρχουν κάτοικοι πρότεινε ως... λύση για το ζήτημα του προσφυγικού ζητήματος στην Ελλάδα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1. 

"Αν θέλεις να είσαι σοβαρό κράτος, λες, αφού έχω μια εν δυνάμει πυρηνική βόμβα εντός της ηπειρωτική χώρας, δεν τους πας στην ηπειρωτική χώρα. Τους πας σε νησιά, ξηρονήσια, τους πας σε νησιά που δεν υπάρχουν κάτοικοι ώστε να μην υπάρχουν κοινωνικά προβλήματα (...) Δεν είναι ιδεολογικό το πρόσημό μου, είναι πραγματιστικό" δήλωσε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας πως "θα διαφυλάξω την κοινωνική ασφάλεια. Να ξέρει ο Πακιστανός και ο Αφγανός ότι όταν έρχονται εδώ δεν καλοπερνάνε και παίρνουν επιδόματα".

"Δεν υπάρχουν πρόσφυγες. Οι Σύριοι είναι. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η αγωνία όλων των ανθρώπων, όταν σφάζονται Χριστιανοί στη Μέση Ανατολή δεν μιλάει κανένας..." είπε.

Δείτε εδώ το βίντεο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Στέφανος Παραστατίδης
Παραστατίδης σε κυβέρνηση: «Αν δεν μπορείτε να πληρώσετε τις επιδοτήσεις, παραιτηθείτε»
Παραστατίδης σε κυβέρνηση: «Αν δεν μπορείτε ούτε τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις να πληρώσετε, παραιτηθείτε»
Παραστατίδης σε κυβέρνηση: «Αν δεν μπορείτε να πληρώσετε τις επιδοτήσεις, παραιτηθείτε»