Αλμπέρτο Κάνιας (ΠΑΟΚ): Μας σόκαρε η θέα του όπλου
Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα γεγονότα της Τούμπας και η εικόνα του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη

Όπως είναι φυσιολογικό, την άποψη των παικτών ζητούν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, με παίκτες και προπονητές των δύο ομάδων να παραχωρούν δηλώσεις.

Το ίδιο έκανε και ο Αλμπέρτο Κάνιας του ΠΑΟΚ, που φιλοξενήθηκε στο ράδιο «Cadena Ser» και δήλωσε τα παρακάτω:

"Εδώ και πολύ καιρό υπήρχαν επεισόδια, αλλά τελευταία είναι αρκετά σοβαρά. Είναι πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν επιτρεπτά, δεν είναι καλά για το ποδόσφαιρο.

Ήταν κάτι που συνέβη πολύ γρήγορα. Πρώτα ο διαιτητής μέτρησε το γκολ και ύστερα με πέντε λεπτά να απομένουν ο επόπτης δεν το μέτρησε. Σε αυτό το χρονικό σημείο, υπήρχε μεγάλη σύγχυση.

Οι δύο πάγκοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κι όταν είδαμε τον πρόεδρο να κατεβαίνει, να μας λέει να μπούμε στα αποδυτήρια και να μην παίξουμε άλλο, μείναμε σε κατάσταση σοκ.

Έπειτα, όταν εμφανίστηκε στις εικόνες να φέρει ένα όπλο, μας επηρέασε απόλυτα γιατί δεν το περιμέναμε αυτό. Ακόμη, υπάρχουν παίκτες της ομάδας μας που του είπαν να φύγει γιατί θα ήταν επιβλαβές για την ομάδας μας", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια είπε:

Για τη διακοπή: "Δεν το περίμενα, αλλά από μία πλευρά το καταλαβαίνω γιατί είναι καταστάσεις που δεν μπορούν να επιτραπούν στο ποδόσφαιρο. Έλαβαν αυτό το μέτρο επειδή δεν μπορούν να συμβαίνουν (αυτές οι καταστάσεις) και αυτή τη στιγμή μας βλάπτει σε υπερβολικό επίπεδο. Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός φθάνουν σε κάποια όρια μη επιτρεπτά".

Tο ηχητικό με τις δηλώσεις του ισπανού μέσου του ΠΑΟΚ:

Escucha "Alberto Cañas: "El fútbol están llegando a unos límites que no se pueden permitir"" en Play SER

best of network

σχετικά άρθρα