Thumbnail
4 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του.

Στη συγκέντρωση μετέχουν εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων, μεταναστών και μέλη του ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή), ενώ μεταξύ άλλων παρεβρίσκεται και η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα.


«Βγήκαμε χιλιάδες στους δρόμους για να διαδηλώσουμε κατά της Χρυσής Αυγής και να ζητήσουμε να κλείσουν τα γραφεία της σε όλη την Ελλάδα, που αποτελούν ορμητήριο των νεοναζί. Συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Πρέπει να ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής και να πάνε φυλακή οι νεοναζί» ανέφερε ο επικεφαλής της ΚΕΕΡΦΑ Πέτρος Κωνσταντίνου και επισήμανε «θέλουμε να κυριαρχήσει η ελπίδα και όχι ο τρόμος και η απελπισία».

Οι συγκεντρωμένοι πρόκειται να πραγματοποιιήσουν πορεία προς τα γραφεία της ΕΕ στην Αθήνα, την αμερικανική πρεσβεία και θα καταλήξουν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη λεωφόρο Μεσογείων.

Όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα είναι κλειστοί.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή: Σαρώνει η νέα ηλεκτρονική απάτη με το όνομα της BOOKING – Πώς «ψαρεύουν» τα θύματα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

molivia
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί και ιδιωτική απασχόληση: Τι επιτρέπεται;
Κατευθυντήριες γραμμές και όρια στην άσκηση ιδιωτικού έργου και εργασίας με αμοιβή για αναπληρωτές δασκάλους και καθηγητές
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί και ιδιωτική απασχόληση: Τι επιτρέπεται;
νταλης
Από τη Σορβόννη στη Σορβόνη – Ο τραγέλαφος των ιδιωτικών πανεπιστημίων.
Έξι μη κρατικά πανεπιστήμια θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, 2025-2026, και συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο
Από τη Σορβόννη στη Σορβόνη – Ο τραγέλαφος των ιδιωτικών πανεπιστημίων.