Για να αποφύγουμε τη γρήγορη αποσύνθεση του φαγητού, αλλά και τη σωστή συντήρησή του, θα πρέπει να γνωρίζουμε τα παρακάτω!
Ένας από τους βασικούς κανόνες της διατήρησης του φαγητού είναι ότι δεν πρέπει να το βάζουμε όσο είναι ζεστό στο ψυγείο. Και αυτό γιατί οι υδρατμοί που περιέχει το ζεστό φαγητό θα προκαλέσουν αύξηση της υγρασίας κάνοντας το να χαλάει πιο γρήγορα ακόμα και στο ψυγείο.
Αυτό που έχετε να κάνετε είναι αφού φάτε όσο θέλετε από το φαγητό, αφήστε το για λίγο να πάρει τη θερμοκρασία δωματίου πριν το βάλετε στο ψυγείο.
Κάτι άλλο που είναι καλό να γνωρίζετε είναι πως από τη στιγμή που βγάζουμε το φαγητό από το ψυγείο και το ζεσταίνουμε δεν το ξαναβάζουμε μέσα στη ψύξη!
Ομάδα neadiatrofis.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό
ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 14/12
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη