Thumbnail
Κι όμως οι Έλληνες είναι πιο σκληρά εργαζόμενοι

Κι όμως οι Έλληνες είναι πιο σκληρά εργαζόμενοι παρά την δυσφήμηση που έχουν υποστεί από τα ξένα και τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης. Αυτό παρουσιάζουν τα στοιχεία του ίδιου του ΟΟΣΑ , τα οποία δημοσιεύουν οι Financial Times.

Όπως φαίνεται και από τα στοιχεία στο παρακάτω διάγραμμα, οι Έλληνες είναι οι εργαζόμενοι με τις περισσότερες ώρες εργασίας ανά εβδομάδα κατά μέσο όρο σε όλες τις χώρες του Οργανισμού.

Παράλληλα είναι και οι εργαζόμενοι με τις περισσότερες περικοπές στα εισοδήματά τους τα τελευταία χρόνια, κατά τη διάρκεια της επέλασης των μνημονίων. Αντίστοιχοι είναι και οι περιορισμοί των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα