ΕΑΠ
Η κρίσιμη φάση της επίκλησης δικαιολογητικών ξεκινά στο ΑΣΕΠ – Όλες οι ενέργειες που πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι για να εξασφαλίσουν διορισμό στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Το ΑΣΕΠ καλεί 1.665 υποψηφίους της προκήρυξης 2Κ/2025 να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την κατάρτιση των προσωρινών πινάκων κατάταξης και διοριστέων, προκειμένου να καλυφθούν 162 μόνιμες θέσεις στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).

Παρά το γεγονός ότι στο διαγωνισμό είχαν υποβληθεί συνολικά 5.061 αιτήσεις, η διαδικασία επίκλησης αφορά μόνο τους 1.665 πρώτους υποψηφίους με τη μεγαλύτερη βαθμολογία, βάσει των στοιχείων που δήλωσαν στην ηλεκτρονική αίτηση.

Συγκεκριμένα, καλούνται:

  • 712 υποψήφιοι του κλάδου ΠΕ

  • 190 υποψήφιοι του κλάδου ΤΕ

  • 763 υποψήφιοι του κλάδου ΔΕ (από τους συνολικά 4.159 που είχαν κάνει αίτηση)

Οι υποψήφιοι μπορούν να ελέγξουν αν έχουν κληθεί για επίκληση μέσω των πινάκων που βρίσκονται στο τέλος του άρθρου. Παράλληλα, το ΑΣΕΠ ενημερώνει τους επιλεγμένους και με γραπτό μήνυμα SMS.

Το κτίριο του ΑΣΕΠ

Κρίσιμες ημερομηνίες για την υποβολή δικαιολογητικών στο ΕΑΠ

Η ηλεκτρονική υποβολή των δικαιολογητικών ξεκινά την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2025, στις 08:00, και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2025, στις 14:00.

Οι υποψήφιοι που καλούνται να υποβάλουν δικαιολογητικά θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες του παραρτήματος Β’ της προκήρυξης. Η μη εμπρόθεσμη υποβολή των δικαιολογητικών θα οδηγήσει σε αποκλεισμό από τη διαδικασία.

Δείτε εδώ τους πίνακες με τους υποψηφίους που καλούνται να καταθέσουν δικαιολογητικά

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

limeniko-10-intime.jpg
Ναυάγιο στο Αγαθονήσι με 16 νεκρούς το 2018: Καταδικαστική απόφαση του ΕΔΔΑ για την Ελλάδα
Ναυάγιο στο Αγαθονήσι: Καταδικάστηκε η Ελλάδα από το ΕΔΔΑ για 16 θανάτους προσφύγων το 2018
Ναυάγιο στο Αγαθονήσι με 16 νεκρούς το 2018: Καταδικαστική απόφαση του ΕΔΔΑ για την Ελλάδα