Thumbnail
Γραπτός διαγωνισμός για το ΕΜΣΤ και το Εθνικό Θέατρο- Πώς θα κάνετε αίτηση

Ξεκινούν σήμερα, Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 και ώρα 08:00 οι αιτήσεις στην προκήρυξη 10ΠΔΑ/2024 του ΑΣΕΠ, για την για την κάλυψη συνολικά 4 θέσεων που αφορούν στα όργανα διοίκησης, του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) και του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου στο Εθνικό Θέατρο. 

Οι θέσεις εργασίας:

Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

  • Μία θέση Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου
  • Μία θέση Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου

Εθνικό Θέατρο

  • Μία θέση Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου
  • Μία θέση Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου

Στον διαγωνισμό μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής απόφοιτοι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, με οποιοδήποτε πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν επίσης πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή της γαλλικής ή της γερμανικής ή της ισπανικής ή της ιταλικής γλώσσας καθώς και εμπειρία ή διδακτορικό. 

Για την επιλογή των υποψηφίων το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού διενεργεί, είτε ταυτόχρονα είτε τμηματικά ηλεκτρονική γραπτή εξέταση, που περιλαμβάνει δοκιμασία διακρίβωσης των δεξιοτήτων των υποψηφίων, οι οποίες σχετίζονται, ενδεικτικά, με τον συλλογισμό, την αποτελεσματικότητα, την ικανότητα ανταπόκρισης στις απαιτήσεις θέσεων ευθύνης. Η δοκιμασία διενεργείται είτε με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών ή άλλου είδους κλειστού τύπου ερωτήσεων είτε με συνδυασμό και των δύο.

Πιο αναλυτικά, η γραπτή εξέταση θα πραγματοποιηθεί μέσω προσαρμοστικών τεστ (Computerized Adaptive Testing – CAT) που θα περιλαμβάνουν ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών και / ή άλλου είδους κλειστού τύπου ερωτήσεων και για την τρίτη ενότητα περιλαμβάνει ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που θα αφορούν προσομοίωση εργασιακών καταστάσεων. 

H γραπτή ηλεκτρονική εξέταση θα περιλαμβάνει τις παρακάτω τρεις ενότητες δοκιμασιών (τεστ):

  • Παραγωγικός Συλλογισμός
  • Επαγωγικός Συλλογισμός
  • Διαχείριση Εργασιακών Σεναρίων

Η goLearn που συνεργάζεται αποκλειστικά με δημόσια Πανεπιστήμια και ακαδημαϊκούς ανακοίνωσε το 1ο online ΤΕΣΤ δεξιοτήτων στην Ελλάδα το οποίο εμπεριέχει όλη την ύλη για τα εξεταζόμενα μαθήματα.

Ο οργανισμός goLearn είχε τις περισσότερες επιτυχίες στο πρόσφατο τεστ δεξιοτήτων στους Διοικητές νοσοκομείων!

Το Τεστ δεξιοτήτων τελεί υπό την εποπτεία του καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών κου Χρήστου Παναγιωτακόπουλου

Δείτε όλη η ύλη ανεβαίνει εδώ 

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση υποψηφιότητας στο ΑΣΕΠ με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση, στην οποία μπορεί να περιλαμβάνονται προτιμήσεις για το σύνολο των θέσεων. Αντικατάσταση της αίτησης ή διόρθωση ή υποβολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών γίνεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αυτών.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής στην ανωτέρω διαδικασία αρχίζει λήγει την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 και ώρα 14:00.

Στην αίτηση επισυνάπτεται και παράβολο 100,00 ευρώ το οποίο προμηθεύονται οι υποψήφιοι ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e- Παράβολο) επιλέγοντας > Φορέας Δημοσίου > Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στο ΑΣΕΠ ολοκληρώνεται όταν οι υποψήφιοι επιλέξουν «Οριστικοποίηση» και μόνο όταν ο 20ψήφιος ωδικός του παραβόλου βρίσκεται σε κατάσταση «Πληρωμένο», προκειμένου αυτό να δεσμευτεί από το ΑΣΕΠ. Eφιστάται η προσοχή των υποψηφίων στην πληρωμή του ίδιου κωδικού παραβόλου με αυτόν που αναγράφουν στην ηλεκτρονική τους αίτηση και μέχρι την υποβολή αυτής.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην αναμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής. Το ΑΣΕΠ δε φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 15 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Πώς διορίζεστε στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ανεξαρτήτως πτυχίου AEI και ΤΕΙ (Και με απολυτήριο λυκείου)

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση ΙΤΑΛΙΚΩΝ και ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panellinies-2.jpg
Πανελλήνιες 2024: Ενδεικτικές απαντήσεις στις Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις
Ενδεικτικές απαντήσεις στις Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις στις Πανελλήνιες 2024 των ΕΠΑΛ, από το Φροντιστήριο Νέα Παιδεία - Παλαιό Φάληρο
Πανελλήνιες 2024: Ενδεικτικές απαντήσεις στις Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις
πανελληνιες
Φυσική: Αξιολόγηση θεμάτων και θεματοδοτών/τριών στις Πανελλήνιες, ζητούν καθηγητές για τα θέματα «υπερπαραγωγή
«Γι’ άλλη μία φορά, η επιστήμη της Φυσικής παρουσιάζεται με απόλυτα στρεβλή εικόνα, αφού όλα τα θέματα αναφέρονται σε ένα παράλληλο σύμπαν, που δεν...
Φυσική: Αξιολόγηση θεμάτων και θεματοδοτών/τριών στις Πανελλήνιες, ζητούν καθηγητές για τα θέματα «υπερπαραγωγή