διαγωνισμος ΑΣΕΠ εκπαιδευτικοί
Έτσι θα γίνουν 5124 μόνιμοι διορισμοί σε όλο το δημόσιο τους επόμενους μήνες! Κάντε αίτηση στον ΑΣΕΠ έως τις 20 Δεκεμβρίου και πετύχετε πάνω από 55% στον Γραπτό Πανελλήνιο Διαγωνισμό του Μαρτίου

Έως τις 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιούνται οι αιτήσεις συμμετοχής στον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ όπου αφορά όλους τους πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ (εδώ θα δείτε την προκήρυξη με τις ειδικότητες και εδώ την κατανομή)

Οι 5124 μόνιμες θέσεις σε όλη την Ελλάδα θα καλυφθούν ΜΟΝΟ από όσους πετύχουν στον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό που θα γίνει τον Μάρτιο!

Η βάση στον Διαγωνισμό θα είναι 55 στα 100 και η ύλη είναι αυτή

Αν δεν βρείτε την ειδικότητά σας στην Κατανομή τότε δηλώνετε την ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 407 για απόφοιτους Π.Ε. και για απόφοιτους Τ.Ε. την Ειδικότητα 507.

Οι θέσεις αυτές είναι 1541 και αφορούν διοικητικούς υπαλλήλους που θα διορισθούν σε Υπουργεία, δήμους και περιφέρειες!

Πώς θα κάνετε αίτηση συμμετοχής μέσω του ΑΣΕΠ;

Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει από τις 2 Δεκεμβρίου και θα κρατήσουν έως τις 20 Δεκεμβρίου! Γίνονται στο asep.gr - Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικές οδηγίες με εικόνες ώστε βήμα - βήμα να κάνετε την αίτησή σας εύκολα και πολύ γρήγορα

Πώς θα καλύψετε την ύλη χωρίς πίεση χρόνου με το χαμηλότερο κόστος στην Ελλάδα;

Αρχικά δεν θεωρούμε εφικτό να προσδιοριστούν ποια βιβλία μπορεί να καλύπτουν τις 17 ενότητες που αναφέρει η προκήρυξη (δείτε τις εδώ)

Αλλά ας κάνουμε όμως μια προσπάθεια

Κατά προσέγγιση η ύλη εμπεριέχεται ανάμεσα και σε άσχετο περιεχόμενο για αυτο τον διαγωνισμό σε 20 πανεπιστημιακά βιβλία.

Σε τι κόστος φτάνουν τα βιβλία εφόσον προσπαθήσετε μόνοι σας

Αν το μεσοσταθμικό κόστος ανά βιβλίο είναι στα 80 ευρώ τότε μιλάμε για αγορά 1600 ευρώ σε βιβλία ποσό που στις ημέρες μας ειναι αδύνατον να το δώσει κάποιος ακόμα και αν με αυτό θα κατοχυρώσει το δικαίωμα διορισμού για τα επόμενα χρόνια!

Πώς αντί για 1600 ευρώ μπορείτε με μόνο 500 ευρώ να προετοιμαστείτε πλήρως, εξ αποστάσεως και ασύγχρονα και με τεστ προσομοίωσης

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn που είναι ο μεγαλύτερος φορέας προετοιμασίας και μοριοδότησης ενηλίκων για τον ΑΣΕΠ και τους διορισμούς στην Ελλάδα σε συνεργασία ΜΟΝΟ με δημόσια Πανεπιστήμια, κορυφαιους ακαδημαϊκους και παγκόσμιους φορείς Πιστοποίησης προσφέρει εξ αποστάσεως και ασύγχρονα προετοιμασία που καλύπτει όλη την παραπάνω ύλη για να πετύχετε στον Διαγωνισμό

Η μόνη προετοιμασία στην Ελλάδα υπό εποπτεία του ομ.καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστου Παναγιωτακόπουλου (ΤΕΩΣ αναπληρωτής πρύτανης) η οποία έχει σταχυολογήσει για εσάς όλη την βιβλιογραφία που περικλύει την ύλη και σας την προσφέρει σε ένα πολυμεσικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με βιντεομαθήματα, εκπαιδευτικό υλικό, σημειώσεις και κυρίως πολλά ΤΕΣΤ Προσομοίωσης για εξάσκηση!

Ασύγχρονη γιατί μπορείτε εσείς να διαβάζετε όποτε θέλετε και εξ αποστάσως γιατί την πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας κατάρτισης του Moodle!

Οι καθηγητές μας βρίσκονται δίπλα σας για να σας απαντούν στα ερωτήματά σας μέσω της πλατφόρμας

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 64% ΔΗΛΑΔΗ (ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 11:59 το βράδυ)

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΛΗ εδώ με μόνο 200 ευρώ

ΈΚΤΑΚΤΩΣ 400 ΕΥΡΩ σε χιλιάδες εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 100 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Χιόνια στην Αθήνα
Καιρός – Μαρουσάκης: Πυκνό χιόνι από το Σάββατο ακόμα και στην Αττική
«Οι βροχές και τα χιόνια ακόμη και σε πεδινές περιοχές θα ξεκινήσουν από τα βόρεια και γρήγορα θα επεκταθούν νοτιότερα»
Καιρός – Μαρουσάκης: Πυκνό χιόνι από το Σάββατο ακόμα και στην Αττική