ΕΥΑΘ
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Στο εθνικό τυπογραφείο απεστάλη σήμερα η 10K/2021 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά 48 μόνιμες προσλήψεις στην ΕΥΑΘ - Αναλυτικά όλες οι ειδικότητες

Απεστάλη σήμερα, Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 10K/2021 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα οκτώ (48) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. ), σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Οι ακριβείς ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων θα γίνουν γνωστές μόλις δημοσιευθεί η απόφαση στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως ενώ οι ειδικότητες που ζητούνται στην προκήρυξη 10K/2021 του ΑΣΕΠ κατανέμονται ως εξής:

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ)

  • ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού
  • ΠΕ Ηλεκτρολόγου Μηχανικού
  • ΠΕ Μηχανολόγου Μηχανικού
  • ΠΕ Πληροφορικής
  • ΠΕ Πολιτικού Μηχανικού
  • ΠΕ Χημικού Μηχανικού

Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ)

  • ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού
  • ΤΕ Ηλεκτρολόγου Μηχανικού
  • ΤΕ Πολιτικού Μηχανικού
  • ΤΕ Τεχνολόγου Τροφίμων
  • ΤΕ Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ)

  • ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων
  • ΔΕ Οδηγών Οχημάτων
  • ΔΕ Προσωπικού Η/Υ
  • ΔΕ Τεχνικού Ειδικότητας Υδραυλικού
  • ΔΕ Τεχνικού Τομέα Ηλεκτρολογικού
  • ΔΕ Τεχνικού Τομέα Μηχανολογικού
  • ΔΕ Χειριστών Χωματουργικών και Ανυψωτικών Μηχανήματων

Ο Πίνακας Θέσεων

Να σημειωθεί ότι στον πίνακα κατανομής θέσεων δίδονται για κάθε θέση ο φορέας, η έδρα – περιφερειακή ενότητα, ο κωδικός της θέσης, ο κλάδος – ειδικότητα, , οι αποδεκτοί τίτλοι σπουδών (με τους κωδικούς τους), τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα (με τους κωδικούς τους) και ο συνολικός αριθμός των θέσεων με ανάλυση αυτών που αντιστοιχούν στις κατηγορίες πολυτέκνων και τέκνων πολυτέκνων, τριτέκνων και τέκνων τρίτεκνης οικογένειας, ατόμων με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 50%, ατόμων που έχουν τέκνο, αδελφό ή σύζυγο, καθώς και των τέκνων ατόμων με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, εφόσον προκύπτουν θέσεις για τις κατηγορίες αυτές.

Ποια είναι τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα;

Σε ορισμένες θέσεις στην προκήρυξη 10Κ/2021 του ΑΣΕΠ, ζητούνται και κάποια απαραίτητα πρόσθετα προσόντα, τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών, για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.

Το σημαντικό για τους υποψηφίους που θέλουν να συμμετάσχουν στην νέα προκήρυξη 10Κ/2021 του ΑΣΕΠ είναι ότι δύο από τα οριζόμενα ως απαραίτητα πρόσθετα προσόντα είναι η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας καθώς και η γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Και λέμε σημαντικό γιατί οι υποψήφιοι που δεν κατέχουν τις σχετικές πιστοποιήσεις μπορούν πλέον να τις αποκτήσουν σε λιγότερο από ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ!

Πώς θα λάβετε «σήμερα» τα προσόντα αυτά;

Πλέον λοιπόν, υπάρχει η δυνατότητα εάν κάποιος θέλει άμεσα, να λάβει πολύ εύκολα είτε πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή είτε Πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας (LTE) αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ που παρέχει το GoLearn για να τις χρησιμοποιήσει για μοριοδότηση στο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στον ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ

Να σημειωθεί ότι για την πιστοποίηση των Αγγλικών δίνετε όποτε θέλετε εσείς με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading και Listening (ούτε έκθεση, ούτε προφορικά) για άμεση μοριοδότηση σε διορισμούς, προσλήψεις, προκηρύξεις, δημόσιο αλλά και για τις αιτήσεις σε Μεταπτυχιακά προγράμματα και στον ιδιωτικό τομέα.

Μοριοδότηση με Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτ με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Μόνο 111 ευρώ) 

Μοριοδότηση με Πιστοποίηση γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή σε λιγότερο από 10 ημέρες (ΜΟΝΟ 95 ευρώ)

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

eksetaseis
Ανατολική Μακεδονία-Θράκη: Ορισμός Εξεταστικού Κέντρου για την εισαγωγή μαθητών στα Εκκλησιαστικά Σχολεία
Ορισμός Εξεταστικού Κέντρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης για την εισαγωγή μαθητών/τριών στα Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής...
Ανατολική Μακεδονία-Θράκη: Ορισμός Εξεταστικού Κέντρου για την εισαγωγή μαθητών στα Εκκλησιαστικά Σχολεία