Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Προσλήψεις πτυχιούχων στο ΙΤΥΕ «Διόφαντος» για την υλοποίηση της ευρωπαϊκής δράσης eTwinning

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning για τα έτη 2019 – 2020 και χρονική επέκταση έως 31.3.2022», προτίθεται να συνάψει έως δύο συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης με αντικείμενο την εξασφάλιση της ασφάλειας και ποιότητας των δράσεων/έργων etwinning.

Το eTwinning είναι μια ευρωπαϊκή δράση μέσω της οποίας σχολεία από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, κάνοντας χρήση εργαλείων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), συνεργάζονται ώστε να αποκομίσουν παιδαγωγικά, κοινωνικά και πολιτισμικά οφέλη.

Η ειδικότητα που ζητείται στην προκήρυξη του ΙΤΥΕ «Διόφαντος» είναι: Έμπειρος συνεργάτης πτυχιούχος Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) με αντικείμενο την εξασφάλιση της ασφαλείας και ποιότητας των δράσεων του έργου eTwinning.

Ο/Η συνεργάτης θα ενταχθεί στην ομάδα του έργου που υλοποιεί την ενέργεια διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons) με τίτλο: "Παιδαγωγική αξιοποίηση των ΤΠΕ, των εργαλείων Web 2.0, της εκπαιδευτικής ρομποτικής και των κινητών συσκευών για την υλοποίηση συνεργατικών δραστηριοτήτων σε έργα eTwinning" και ειδικότερα:

  1. Παιδαγωγική Υποστήριξη επιμορφούμενων των ηλεκτρονικών μαθημάτων για τη διενέργεια ποιοτικών eTwinning έργων
  2. Συγγραφή και διαμόρφωση επιμορφωτικού υλικού

Η διάρκεια σύμβασης θα είναι από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με επιθυμητό χρόνο έναρξης μέσα στον Νοέμβριο 2021, έως την λήξη του έργου, ήτοι 31.3.2022.

Ο εργαζόμενος θα εκτελέσει το έργο αυτοπροσώπως στην έδρα του Παραρτήματος του ΙΤΥΕ στην Αθήνα (Μητροπόλεως 26-28).

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έχει οριστεί η Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου.

Απαιτούμενα προσόντα

  • Πτυχίο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης
  • Διδακτική εμπειρία σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο ή φροντιστήριο τουλάχιστον δύο (2) ετών που να αποδεικνύεται από σχετικά δικαιολογητικά προϋπηρεσίας
  • Τεκμηριωμένη Επαγγελματική εμπειρία, τουλάχιστον δύο (2) ετών στην υλοποίηση έργων ΤΠΕ στην Εκπαίδευση
  • Καλή Γνώση Αγγλικών (Επίπεδο Β2)

Επιθυμητά Προσόντα

  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης σε θέματα ηλεκτρονικής μάθησης/ συστήματα εξ αποστάσεως διδασκαλίας και μάθησης (Κριτήριο Α1)
  • Τεκμηριωμένη επαγγελματική εμπειρία στην επιμέλεια/επεξεργασία/ποιοτικό έλεγχο εκπαιδευτικού υλικού που να αποδεικνύεται από σχετικά δικαιολογητικά προϋπηρεσίας (Κριτήριο Α2)
  • Γνώση και εμπειρία χρήσης ομαδοσυνεργατικών εργαλείων διαμοιρασμού αρχείων ανοικτού κώδικα (πχ. ownCloud, Nextcloud, KloudSpeaker (Κριτήριο Α3)

Αναλυτικά η προκήρυξη

Πώς θα λάβετε πρόσθετη μοριοδότηση

Όπως φαίνεται στην παραπάνω προκήρυξη ζητείται από τους υποψηφίους να κατέχουν πιστοποίηση που να αποδεικνύει την καλή γνώση αγγλικών. 

Παλαιότερα η απόκτηση τέτοιων πιστοποιήσεων ήταν μία χρονοβόρα διαδικασία που απαιτούσε από τους υποψηφίους να αφιερώσουν πολύ χρόνο σε δια ζώσης μαθήματα και εξετάσεις. 

Πλέον όμως, υπάρχει η δυνατότητα εάν κάποιος θέλει άμεσα, να λάβει πολύ εύκολα είτε πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή είτε Πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας (LTE) αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ που παρέχει το GoLearn για να τις χρησιμοποιήσει για μοριοδότηση στο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στον ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ να την δώσει εξ αποστάσεως όποτε θέλει αυτός.

Μοριοδότηση με Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτι

Μοριοδότηση με Πιστοποίηση γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή σε λιγότερο από 10 ημέρες

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Διορισμοί σε δήμους: Ξεκινούν οι αιτήσεις - Πως να την κάνετε (Βήμα - Βήμα)

500 ευρώ επιδότηση για Ηλεκτρικές συσκευές - Πως τα παίρνετε

Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Εύκολο εξ αποστάσεως Lower & Proficiency για μοριοδότηση ΑΣΕΠ - Πάρτε πιστοποίηση σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

estiasi ergazomeni
Κορονοϊός: Συνεδριάζουν οι ειδικοί για τα μέτρα- Το επικρατέστερο σενάριο
Oι ειδικοί είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στην άρση των μέτρων, καθώς παρά τη σταθεροποίηση του αριθμού των κρουσμάτων, η επιβάρυνση του ΕΣΥ παραμένει...
Κορονοϊός: Συνεδριάζουν οι ειδικοί για τα μέτρα- Το επικρατέστερο σενάριο
Mitsotakis-ipourgiko
Κακοκαιρία - Παραδοχή Μητσοτάκη για τη λάθος διαχείριση: «Συγγνώμη στους πολίτες»
«Υπήρξαν αστοχίες και ανεπάρκειες» λέει ο πρωθυπουργός για τη διαχείριση των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίς»
Κακοκαιρία - Παραδοχή Μητσοτάκη για τη λάθος διαχείριση: «Συγγνώμη στους πολίτες»