Μόνιμες προσλήψεις στον ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 38 μόνιμες θέσεις εργασίας στον ΑΣΕΠ μέσω της προκήρυξης 2Κ/2021

Ξεκίνησε χτες, Δευτέρα 29 Μαρτίου, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην νέα Προκήρυξη 2Κ/2021 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 9/11-3-2021 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, τριάντα οκτώ (38) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 14 Απριλίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (Βλ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της Προκήρυξης).

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, ο ΑΣΕΠ συνιστά στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή  μέσω email στο [email protected]

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 - Επιλογή 4):

  • Τις εργάσιμες ημέρες: Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00
  • Τις αργίες: Κατά τις ώρες 10:00 μέχρι 16:00

 Σε κάθε περίπτωση, κρίνεται απαραίτητο οι υποψήφιοι να συμβουλεύονται τις Συχνές Ερωτήσεις, τα Εγχειρίδια Χρήσης και τον Ηλεκτρονικό Οδηγό της Προκήρυξης (Βοήθεια → Συχνές Ερωτήσεις ή e-Οδηγός 2Κ/2021 ή Εγχειρίδια Χρήσης) πριν την επικοινωνία τους με το ΑΣΕΠ.

Μοριοδότηση

Κάθε υποψήφιος εφόσον κατέχει τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα διορισμού, κατατάσσεται κατά κλάδο ή ειδικότητα σε πίνακες κατάταξης κατά φθίνουσα σειρά συνολικής βαθμολογίας, όπως αυτή προκύπτει από το άθροισμα της βαθμολόγησης των κριτηρίων που περιγράφονται στην παρούσα προκήρυξη.

Τα κριτήρια τα οποία συνήθως ζητούνται από την εν λόγω προκήρυξη και προλαβαίνετε να εξασφαλίσετε άμεσα μόρια είναι τα εξής:

Η εξέταση για την Πιστοποίηση Αγγλικών που είναι αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ και μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να εξεταστούν από το σπίτι δίνοντας μόνο READING και LISTENING.

Οι LanguageCert Online εξετάσεις που παρέχει το GoLearn με απομακρυσμένη, ζωντανή τηλεπιτήρηση είναι μία νέα υπηρεσία που επιτρέπει στους υποψηφίους να κάνουν την εξέτασή τους οποτεδήποτε. Ο υποψήφιος μαθαίνει την βαθμολογία του εκείνη την στιγμή και τα επίσημα αποτελέσματα βγαίνουν σε 2 ημέρες ενώ η μοριοδότηση ισχύει για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και τις προσλήψεις στο Δημόσιο.

Δείτε περισσότερα εδώ...

Δείτε περισσότερα για την πιστοποίηση Η/Υ εδώ...

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νίκος Ανδρουλάκης
Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη για τις υποκλοπές: «Κακοποιείτε τη Δημοκρατία για να κρατήσετε την εξουσία»
Σφοδρή πολιτική σύγκρουση στη Βουλή για την Εξεταστική Επιτροπή – Θύελλα αντιδράσεων για την απαίτηση των 151 ψήφων από τη ΝΔ
Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη για τις υποκλοπές: «Κακοποιείτε τη Δημοκρατία για να κρατήσετε την εξουσία»
Κινητοποίηση εκπαιδευτικών
«Στους δρόμους» οι εκπαιδευτικοί για διορισμούς και αναπληρωτές - Κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας στις 9 Ιουνίου
Καταγγελίες για περικοπές σε μόνιμους διορισμούς και προσλήψεις αναπληρωτών – Στάση εργασίας και κάλεσμα μαζικής συμμετοχής
«Στους δρόμους» οι εκπαιδευτικοί για διορισμούς και αναπληρωτές - Κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας στις 9 Ιουνίου
πανεπιστήμιο ιωαννίνων
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Επίτιμος Καθηγητής ο κ. Χρίστος Γ. Ντούμας
Επίτιμος Καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων ο κ. Χρίστος Γ. Ντούμας, Ομότιμος Καθηγητής Προϊστορικής...
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Επίτιμος Καθηγητής ο κ. Χρίστος Γ. Ντούμας