Thumbnail
Αποτελέσματα προσλήψεων από το ΑΣΕΠ

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Ε/2018 (ΦΕΚ 1/22.01.2018, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων«Ηλεκτρολόγων Μηχανικών» [κωδικός θέσης:10002] με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.).

Έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών και υποψηφίων αποκλειομένων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι  κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντες σε συνέντευξη υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό ταυτότητας. Όλοι οι πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων (προσληπτέων, αναπληρωματικών και υποψηφίων αποκλειομένων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη), μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεωνη προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 έως και την πάροδο της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου 2018.

Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την ‘’επί της ουσίας’’ κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Σαρώνει το Voucher των 750€ - Έκτακτη Ενημέρωση με οδηγίες και τα 1500€

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Διορίζονται όλοι το 2026 στα Δικαστήρια χωρίς όριο ηλικίας και πτυχίο - Αυτή είναι η εξεταστέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

metro-mmm-mesa-sugkoinonias.jpg
Αυστηρότερο πλαίσιο στα ΜΜΜ: Πρόστιμα έως 100 ευρώ για εισιτήριο χωρίς επικύρωση
Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για ελέγχους, εκπτώσεις στα πρόστιμα και βαριές ποινές για βανδαλισμούς
Αυστηρότερο πλαίσιο στα ΜΜΜ: Πρόστιμα έως 100 ευρώ για εισιτήριο χωρίς επικύρωση
Σία Κοσιώνη
Σία Κοσιώνη: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας – «Μακάρι να μου το είχε πει κάποιος νωρίτερα»
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι νοσηλεύτηκε λόγω πνευμονιόκοκκου και απηύθυνε μήνυμα πρόληψης
Σία Κοσιώνη: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας – «Μακάρι να μου το είχε πει κάποιος νωρίτερα»