Thumbnail
Αποτελέσματα προσλήψεων από το ΑΣΕΠ

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Ε/2018 (ΦΕΚ 1/22.01.2018, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων«Ηλεκτρολόγων Μηχανικών» [κωδικός θέσης:10002] με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.).

Έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών και υποψηφίων αποκλειομένων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι  κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντες σε συνέντευξη υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό ταυτότητας. Όλοι οι πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων (προσληπτέων, αναπληρωματικών και υποψηφίων αποκλειομένων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη), μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεωνη προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 έως και την πάροδο της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου 2018.

Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την ‘’επί της ουσίας’’ κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

ΝΕΟ! Εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών ή Ισπανικών (μόρια 2ης ξένης γλώσσας)

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επιστολή του Νίκου Ρωμανού
Επιστολή Ρωμανού από τη φυλακή: «Θα δώσω τη μάχη μέχρι να κατακτήσω την ελευθερία μου»
«Εγώ δεν μπορώ να εκβιαστώ. Γιατί μου χρωστάνε την ελευθερία μου και δεν τους χρωστώ τίποτα. Θα δώσω τη μάχη μέχρι να κατακτήσω την ελευθερία μου»
Επιστολή Ρωμανού από τη φυλακή: «Θα δώσω τη μάχη μέχρι να κατακτήσω την ελευθερία μου»
apofoitoi
Μια ιστορική στιγμή για την Ελλάδα και την ανώτατη εκπαίδευση
Η λειτουργία των παραρτημάτων των αλλοδαπών πανεπιστημίων θα επιφέρει πλήθος θετικών αποτελεσμάτων. Πρώτον, η αυξημένη παρουσία αλλοδαπών φοιτητών θα...
Μια ιστορική στιγμή για την Ελλάδα και την ανώτατη εκπαίδευση