Μίλτος Τεντόγλου: Ασύλληπτο άλμα στα 8,61 μ. – Κορυφαία επίδοση στον κόσμο για το 2026

Υπουργείο Παιδείας 0

Εκδήλωση του Υπουργείου Παιδείας: όχι στη ρητορική του μίσους

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους και ενδιαφερόμενους φορείς, την εναρκτήρια εκδήλωση της  εκστρατείας «No Hate Speech Movement» («Όχι στη ρητορική του μίσους») την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, στις 12μ.μ. στην αίθουσα «Δεξαμενές Καθαρισμού» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Στόχος του «No Hate Speech Movement» («Όχι στη ρητορική του μίσους») είναι να περιοριστούν τα κρούσματα ρητορικής μίσους, το bullying στο διαδίκτυο, ο ρατσισμός και οι διακρίσεις, κυρίως στη διαδικτυακή έκφρασή τους, προωθώντας την ισότητα, την αξιοπρέπεια, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη διαφορετικότητα.

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων έχει αναλάβει να δημιουργήσει μια διαδικτυακή πλατφόρμα και να διαθέσει στην ελληνική γλώσσα τα απαραίτητα εργαλεία και το αναγκαίο υλικό, σε όσους δραστηριοποιούνται ήδη ή επιθυμούν να αναλάβουν δράση ενάντια στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Για το σκοπό αυτό είναι σε επαφή με κρατικούς φορείς, κοινότητες, οργανώσεις και ΜΚΟ με ενεργό δράση στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Πότε πληρώνονται ο τελευταίος μισθός και η αποζημίωση άδειας

Τι σημαίνει η λέξη «μώμος»;

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

υπουργείο παιδείας