Thumbnail
Υπουργείο Παιδείας

Εγκύκλιος για τον υπολογισμό κενών και πλεονασμάτων εκπαιδευτικού προσωπικού προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία των μεταθέσεων 2015

Διαβάστε την Εγκύκλιο 77679/E2/15-5-2015 του Υπουργείου Παιδείας ΕΔΩ

Προκειμένου το ΥΠΟΠΑΙΘ να προβεί στη σύνταξη των πινάκων κενών οργανικών θέσεων ανά περιοχή μετάθεσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 του ΠΔ 50/96 και του άρθρου 7 του Ν. 3848/2010, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία των μεταθέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,οι Διευθύνσεις ΔΕ θα πρέπει να συμπληρώσουν σχετικούς πίνακες. Ο πίνακας Α΄ θα υπογραφεί από τον Διεθυντή Σχολικής Μονάδας και στη συνέχεια θα αποσταλεί στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίσευσης, ενώ οι πίνακες Β΄ και Γ΄ θα συνταχθούν – αφού ελεχθούν τα στοιχεία των πινάκων Α΄- και θα υπογραφούν από τον Πρόεδρο του οικείου ΠΥΣΔΕ. Θα πρέπει να δηλωθούν με αντικειμενικότητα τα κενά και πλεονάσματα προσωπικού όπως προκύπτουν από τα πραγματικά στοιχεία που έχουν καταχωριστεί και στο ηλεκτρονικό σύστημα, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις (άρθρο 4 του Π.Δ. 50/96 και άρθρο 7 του Ν. 3848/2010). Επισημαίνεται ότι την ευθύνη για την ορθότητα των δηλωθέντων στοιχείων έχει ο εκάστοτε Διευθυντής Εκπαίδευσης.

Στο σύστημα e-DataCenter θα καταχωρισθεί από την αρμόδια Διεύθυνση Δευτεροβhttp://xenesglosses.eu/2015/05/egkyklios-gia-ton-ypologismo-kenon-kai-pleonasmaton-ekpaideutikou-prosopikou-prokeimenou-na-oloklirothei-diadikasia-ton-metatheseon-2015/άθμιας Εκπαίδευσης μόνο ο πίνακας Γ΄έως 02 Ιουνίου 2015. Όλοι οι πίνακες θα παραμείνουν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και όταν ζητηθούν θα πρέπει να διαβιβαστούν άμεσα στην ΚΥ του ΥΠΟΠΑΙΘ – είτε έντυπα είτε ηλεκτρονικά – για να γίνει αντιπαραβολή και έλεγχος των στοιχείων. Θα πρέπει όμως να κοινοποιηθούν στους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης, οι οποίοι λαμβάνοντας υπόψη τα δηλωθέντα στοιχεία, θα καταχωρίσουν την εκτίμησή τους στο ηλεκτρονικό σύστημα e-DataCenter, έως 03 Ιουνίου 2015.

Πηγή: xenesglosses.eu


Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 2.000 ευρώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ιθάκη
Η «Ιθάκη» στα Ιωάννινα: Πέτρος Κόκκαλης και Γιώργος Μπουλμπασάκος στο επίκεντρο
Στο πάνελ της παρουσίασης το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου πρόσωπα-κλειδιά που αποτυπώνουν τη στρατηγική του Αλέξη Τσίπρα για τη νέα πολιτική του πορεία.
Η «Ιθάκη» στα Ιωάννινα: Πέτρος Κόκκαλης και Γιώργος Μπουλμπασάκος στο επίκεντρο
ASEP
ΑΣΕΠ: Στο Τυπογραφείο η 2K/2026 με 1.696 μόνιμες θέσεις στο ΕΣΥ (κατανομή)
Οι 1.696 θέσεις που προκήρυξε σήμερα το ΑΣΕΠ κατανέμονται σε νοσοκομεία όλης της χώρας - Αναλυτικά ειδικότητες και κατανομή
ΑΣΕΠ: Στο Τυπογραφείο η 2K/2026 με 1.696 μόνιμες θέσεις στο ΕΣΥ (κατανομή)