Δημόσιο: Ποιοι υπάλληλοι θα λάβουν επίδομα έως 300 ευρώ

Ανακοινώσεις 0

Εκδήλωση σήμερα στο ΣΗΜΑ: «Ένα τραγούδι για την Παλαιστίνη»

Εκδήλωση για την Παλαιστίνη
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Ένα τραγούδι για την Παλαιστίνη» με τον σπουδαίο Ιρανό καλλιτέχνη Μοχσέν Ταβασολί

Σήμερα, βράδυ της Τετάρτης, 20/12, στις 20:00, η Παλαιστινιακή Παροικία και η Πορεία πραγματοποιούν στο Σήμα μαζί με τον σπουδαίο Ιρανό καλλιτέχνη Μοχσέν Ταβασολί μια πολιτιστική μουσική εκδήλωση με τίτλο «Ένα τραγούδι για την Παλαιστίνη».

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με σύντομη παρουσίαση του χρονικού της Παλαιστινιακής υπόθεσης και της σημασίας της στο σήμερα (με προβολή διαφανειών, βίντεο και ντοκιμαντέρ από τη ζωή και τους αγώνες του Παλαιστινιακού λαού).

Ο Μοχσέν Ταβασολί θα παρουσιάσει τραγούδια αφιερωμένα στην Παλαιστίνη και τραγούδια από την πατρίδα του.

Τη μουσική βραδιά θα συνοδεύσουν μελοποιημένα ελληνικά τραγούδια σε στίχους Παλαιστίνιων ποιητών (Μαχμούντ Νταρουίς – Σαχίμ Αλ Κάσεμ), τραγουδισμένα από τη Βασιλική Τσιφτσή.

Περισσότερες πληροφορίες:

τηλέφωνο: 2114008603

διεύθυνση: Ισαύρων 29Γ, Εξάρχεια

Βρείτε το ΣΗΜΑ και στο Facebook:

www.facebook.com/simaporeia.

Στο Instagram: sima_poreia

e-mail: [email protected]

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις