Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΔΕ Α΄ Αθήνας από Β΄, Γ΄, Ε΄ και Ζ΄  ΕΛΜΕ Α΄ Αθήνας, την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, με σκοπό την έγκριση ολιγομελών τμημάτων σε ΕΠΑΛ

Σε παράσταση διαμαρτυρίας καλούν οι Β΄, Γ΄, Ε΄ και Ζ΄  ΕΛΜΕ Α΄ Αθήνας με σκοπό την άμεση έγκριση όλων των ολιγομελών τμημάτων σε ΕΠΑ.Λ. Η παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στην Δ.Δ.Ε. Α΄ Αθήνας, Χίου 16-18, Μετρό Μεταξουργείου, την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ. 

«Ζητάμε την οριστική ανάκληση της οδηγίας του προϊσταμένου της Α΄ Αθήνας στην οποία αναφέρεται οτι "σε όσα ολιγομελή τμήματα δεν έχουν εγκριθεί να προβούν οι διευθυντές στη διαγραφή των αναθέσεων και στον μηδενισμό του αριθμού μαθητών για να μπορέσει να τα διαγράψει από το σύστημα Αθηνά" με ότι αυτό σημαίνει τόσο για τους καθηγητές όσο για τους μαθητές των σχολείων», επισημαίνουν στην ανακοίνωση τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΔΕ Α΄ Αθήνας τη Δευτέρα 6/9 στις 10:30π.μ.

Οι Β΄, Γ΄, Ε΄ και Ζ΄  ΕΛΜΕ Α΄ Αθήνας καλούν σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Δ.Δ.Ε. Α΄ Αθήνας, Χίου 16-18, Μετρό Μεταξουργείου, αύριο 06/09/21 και ώρα 10:30π.μ. με σκοπό την άμεση έγκριση όλων των ολιγομελών τμημάτων σε ΕΠΑ.Λ. και ΓΕ.Λ. Ταυτόχρονα ζητάμε την οριστική ανάκληση της οδηγίας του προϊσταμένου της Α΄ Αθήνας στην οποία αναφέρεται οτι "σε όσα ολιγομελή τμήματα δεν έχουν εγκριθεί να προβούν οι διευθυντές στη διαγραφή των αναθέσεων και στον μηδενισμό του αριθμού μαθητών για να μπορέσει να τα διαγράψει από το σύστημα Αθηνά" με ότι αυτό σημαίνει τόσο για τους καθηγητές όσο για τους μαθητές των σχολείων. Απαιτούμε άμεσα την έγκρισή όλων των λεγόμενων ολιγομελών τμημάτων και την δυνατότητα εγγραφής των μαθητών σε όποιο τμήμα επιθυμούν. Λέμε ΟΧΙ στη συρρίκνωση των σχολείων (Γυμνάσια, ΓΕ.Λ. ΕΠΑ.Λ.) μέσα από την κατάργηση τμημάτων τους.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με προετοιμασία μόνο 200 ευρώ

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

έφυγε από τη ζωή.jpg
Ασύλληπτη τραγωδία! 13χρονος μαθητής έχασε τη ζωή του: “Ηρακλή θα σε θυμόμαστε πάντα”
Τραγωδία! Νεκρός μαθητής Γυμνασίου: «θα θυμόμαστε πάντα το ήθος και το χαμόγελό σου. Καλό Παράδεισο»
Ασύλληπτη τραγωδία! 13χρονος μαθητής έχασε τη ζωή του: “Ηρακλή θα σε θυμόμαστε πάντα”