Κινητοποίηση εκπαιδευτικών για την έγκρισή των ολιγομελών τμημάτων
Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΔΕ Α΄ Αθήνας από Β΄, Γ΄, Ε΄ και Ζ΄  ΕΛΜΕ Α΄ Αθήνας, την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, με σκοπό την έγκριση ολιγομελών τμημάτων σε ΕΠΑΛ

Σε παράσταση διαμαρτυρίας καλούν οι Β΄, Γ΄, Ε΄ και Ζ΄  ΕΛΜΕ Α΄ Αθήνας με σκοπό την άμεση έγκριση όλων των ολιγομελών τμημάτων σε ΕΠΑ.Λ. Η παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στην Δ.Δ.Ε. Α΄ Αθήνας, Χίου 16-18, Μετρό Μεταξουργείου, την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ. 

«Ζητάμε την οριστική ανάκληση της οδηγίας του προϊσταμένου της Α΄ Αθήνας στην οποία αναφέρεται οτι "σε όσα ολιγομελή τμήματα δεν έχουν εγκριθεί να προβούν οι διευθυντές στη διαγραφή των αναθέσεων και στον μηδενισμό του αριθμού μαθητών για να μπορέσει να τα διαγράψει από το σύστημα Αθηνά" με ότι αυτό σημαίνει τόσο για τους καθηγητές όσο για τους μαθητές των σχολείων», επισημαίνουν στην ανακοίνωση τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΔΕ Α΄ Αθήνας τη Δευτέρα 6/9 στις 10:30π.μ.

Οι Β΄, Γ΄, Ε΄ και Ζ΄  ΕΛΜΕ Α΄ Αθήνας καλούν σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Δ.Δ.Ε. Α΄ Αθήνας, Χίου 16-18, Μετρό Μεταξουργείου, αύριο 06/09/21 και ώρα 10:30π.μ. με σκοπό την άμεση έγκριση όλων των ολιγομελών τμημάτων σε ΕΠΑ.Λ. και ΓΕ.Λ. Ταυτόχρονα ζητάμε την οριστική ανάκληση της οδηγίας του προϊσταμένου της Α΄ Αθήνας στην οποία αναφέρεται οτι "σε όσα ολιγομελή τμήματα δεν έχουν εγκριθεί να προβούν οι διευθυντές στη διαγραφή των αναθέσεων και στον μηδενισμό του αριθμού μαθητών για να μπορέσει να τα διαγράψει από το σύστημα Αθηνά" με ότι αυτό σημαίνει τόσο για τους καθηγητές όσο για τους μαθητές των σχολείων. Απαιτούμε άμεσα την έγκρισή όλων των λεγόμενων ολιγομελών τμημάτων και την δυνατότητα εγγραφής των μαθητών σε όποιο τμήμα επιθυμούν. Λέμε ΟΧΙ στη συρρίκνωση των σχολείων (Γυμνάσια, ΓΕ.Λ. ΕΠΑ.Λ.) μέσα από την κατάργηση τμημάτων τους.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

epas
Το 7ο ΓΕΛ Περιστερίου στο πρόγραμμα EPAS: Μαθητές–πρεσβευτές της Ευρώπης με ψηφιακές δράσεις σε εξέλιξη
Την παιδαγωγική ευθύνη και τον συντονισμό του προγράμματος έχει η εκπαιδευτικός Μαρία Βλαχοπούλου
Το 7ο ΓΕΛ Περιστερίου στο πρόγραμμα EPAS: Μαθητές–πρεσβευτές της Ευρώπης με ψηφιακές δράσεις σε εξέλιξη
kiranakis.jpg
Κυρανάκης: Συγγνώμη στην Πέρκα για την «κουζίνα»: Ήταν λάθος και το αναγνωρίζω
Μετανιωμένος για το σεξιστικό σχόλιο στη Βουλή ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης - Πέτη Πέρκα: «Σε άντρα δεν θα το έλεγε ποτέ»
Κυρανάκης: Συγγνώμη στην Πέρκα για την «κουζίνα»: Ήταν λάθος και το αναγνωρίζω
αππθ
ΑΠΘ: Απένειμε το έμβλημα «Άγιος Δημήτριος» στον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο πρ. Αμερικής κ. Δημήτριο
Αναγνώριση της πολυσχιδούς προσφοράς και του πνευματικού έργου μιας εξέχουσας προσωπικότητας της Ορθοδοξίας και του Οικουμενικού Ελληνισμού
ΑΠΘ: Απένειμε το έμβλημα «Άγιος Δημήτριος» στον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο πρ. Αμερικής κ. Δημήτριο