Thumbnail
Τμήματα Γενικής Παιδείας της Α' Τάξης, τμήματα Τομέα της Β' Τάξης και τμήματα Ειδικότητας της Γ' Τάξης Επαγγελματικού Λυκείου

Παράλληλα με την έγκριση ολιγομελών τμημάτων Ομάδων μαθημάτων Προσανατολισμού στα Γενικά Λύκεια, η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή ενέκρινε και τα ολιγομελή τμήματα στα ΕΠΑΛ.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν με μικρότερο αριθμό μαθητών από τον προβλεπόμενο στην υπό στοιχεία Φ12/134644/Δ4/08- 08-2017 (Β΄ 2891) υπουργική απόφαση «Ελάχιστος αριθμός μαθητών για τη δημιουργία τμήματος Γενικής Παιδείας της Α' Τάξης, τμήματος Τομέα της Β' Τάξης και τμήματος Ειδικότητας της Γ' Τάξης Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.)», κατ’ εξαίρεση για το σχολικό έτος 2021-2022, τα παρακάτω τμήματα Α΄ τάξης, τμήματα Τομέων Β΄ τάξης και τμήματα Ειδικοτήτων Γ΄ τάξης Επαγγελματικών Λυκείων, κατά παρέκκλιση των αναφερόμενων στο άρθρο 1 της προαναφερθείσας υπουργικής απόφασης:

Δείτε την απόφαση με τα ολιγομελή τμήματα ΕΠΑΛ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ανδρουλάκης νίκος
Ανδρουλάκης - ΔΕΘ: «Κολλέγια τρίτης και τέταρτης διαλογής έγιναν πανεπιστήμια»
Παρακολουθείστε ζωντανά την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.
Ανδρουλάκης - ΔΕΘ: «Κολλέγια τρίτης και τέταρτης διαλογής έγιναν πανεπιστήμια»
Gigantes
Παραδοσιακή συνταγή για γίγαντες στο φούρνο και τα μυστικά που τους απογειώνουν
Τα παραδοσιακά μαγειρευτά φαγητά έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στο τραπέζι μας
Παραδοσιακή συνταγή για γίγαντες στο φούρνο και τα μυστικά που τους απογειώνουν