Μια συγκλονιστική ιστορία πίσω από την τηλεοπτική σειρά «Ριφιφί»

Ανακοινώσεις 0

Σύγκλητος ΕΛΜΕΠΑ: Άμεση επανέναρξη των εργαστηριακών μαθημάτων

elmepa
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Είναι απολύτως απαραίτητο να ληφθεί κάθε δυνατή μέριμνα για την άμεση επανέναρξη των εργαστηριακών μαθημάτων, των κλινικών ασκήσεων, των εποπτειών, της πρακτικής άσκησης, καθώς και των διπλωματικών/μεταπτυχιακών εργασιών στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, με φυσική παρουσία των φοιτητών, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Οι συνεχιζόμενες παρατάσεις της εξ αποστάσεως διδασκαλίας έχουν προκαλέσει σημαντικότατα προβλήματα σε πολλούς φοιτητές, οι οποίοι κινδυνεύουν να καθυστερήσουν σημαντικά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, με την απώλεια εξαμήνου/ων, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Σύγκλητος του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου - Σε ποια Τμήματα εντοπίζεται το πρόβλημα

Απόφαση της Συγκλήτου του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου 

Η Σύγκλητος του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στη συνεδρίασή της στις 25/2/2021 συζήτησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα ακαδημαϊκά Τμήματα λόγω της συνεχιζόμενης, για 3ο εξάμηνο, εξ αποστάσεως διδασκαλίας και διαπίστωσε τα εξής:

  1. Είναι απολύτως απαραίτητο να ληφθεί κάθε δυνατή μέριμνα για την άμεση επανέναρξη των εργαστηριακών μαθημάτων, των κλινικών ασκήσεων, των εποπτειών, της πρακτικής άσκησης, καθώς και των διπλωματικών/μεταπτυχιακών εργασιών στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, με φυσική παρουσία των φοιτητών, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

  2. Οι συνεχιζόμενες παρατάσεις της εξ αποστάσεως διδασκαλίας έχουν προκαλέσει σημαντικότατα προβλήματα σε πολλούς φοιτητές, οι οποίοι κινδυνεύουν να καθυστερήσουν σημαντικά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, με την απώλεια εξαμήνου/ων. Τονίζουμε ότι η αναστολή των παραπάνω εκπαιδευτικών διεργασιών με φυσική παρουσία έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε πολλά Τμήματα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και ιδιαίτερα στα Τμήματα της Σχολής Επιστημών Υγείας (Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Εργασίας), της Σχολής Μηχανικών (ΗΜΜΥ, Μηχανολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Μηχανικών) και της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών (Γεωπονίας).

  3. Επιβάλλεται να ληφθούν έγκαιρα από την Πολιτεία όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ώστε η νέα ακαδημαϊκή χρονιά να βρει τους φοιτητές, μετά από τρία εξάμηνα απουσίας, στις αίθουσες διδασκαλίας και στα αμφιθέατρα των Πανεπιστημίων.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις