Πρύτανης ΟΠΑ
«Καλούμε λοιπόν τις Ενώσεις και του Συλλόγους της Αττικής να εκφράσουν την αντίθεση τους στην ένταση της καταστολής και το περιορισμό των λαϊκών ελευθεριών, μέσα στους οποίους εντάσσεται και η αξιοποίηση τέτοιων ενεργειών», σημειώνει η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής

Τον προπηλακισμό του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών καταδικάζει η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής.

«Καλούμε λοιπόν τις Ενώσεις και του Συλλόγους της Αττικής να εκφράσουν την αντίθεση τους στην ένταση της καταστολής και το περιορισμό των λαϊκών ελευθεριών, μέσα στους οποίους εντάσσεται και η αξιοποίηση τέτοιων ενεργειών», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ως ΔΣ καταδικάζουμε τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ, με τον προπηλακισμό του πρύτανη, και τον προβοκατόρικο ρόλο ομάδων που δεν έχουν καμία σχέση με τους φοιτητές, τους συλλόγους  και λειτουργούν ως οι καλύτεροι χορηγοί της έντασης της καταστολής, της συκοφαντίας και της επίθεσης της κυβέρνησης  όπως  την συναντήσαμε και στις μαθητικές κινητοποιήσεις.

Δεν θεωρούμε τυχαίο ότι τα απαράδεκτα αυτά γεγονότα πραγματοποιούνται λίγο πριν τον εορτασμό του Πολυτεχνείου. Πριν λίγες εβδομάδες με  την καταδίκη  της ΧΑ, οι Σύλλογοι και οι Ενώσεις της Αττικής εκφράσαμε την καταδίκη μας στο φασισμό.

Καλούμε λοιπόν τις Ενώσεις και του Συλλόγους της Αττικής να εκφράσουν την αντίθεση  τους στην ένταση της καταστολής και το περιορισμό των λαϊκών ελευθεριών, μέσα στους οποίους εντάσσεται και η αξιοποίηση τέτοιων ενεργειών.

Η καλύτερη απάντηση θα δοθεί με τη μαζική συμμετοχή  στους  αγώνες  για την μόρφωση και την υγεία  των παιδιών μας!

Εκπαιδευτικοί: Νέος υπολογισμός της μισθοδοσίας από 1 Μαρτίου λόγω τροποποίησης φόρου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 1/3

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή